To je to što me zanima!

Golmani spašavali na Rujevici: Ivušić majstorski obranio penal!

Obje momčadi imale su prilike u prvom poluvremenu, a najviše su Nevistića mučili Mierez te Erceg i Pilj. U drugom dijelu Murić je izborio i promašio penal, a u nadoknadi je Osijekov Lončar dobio drugi žuti karton
Vidi originalni članak

Rijeka i Osijek igrali su 0-0 u 31. kolu hrvatskog prvenstva na Rujevici, a gosti iz Osijeka ovim su remijem do kraja sezone ostali s bitno manjim šansama za osvajanje titule prvaka.

Osijek je bolje kreno u utakmicu, a već je u četvrtoj minuti s odlične pozicije pucao Pilj, no pogodio je Capana. Potom je u šestoj minuti prijetio Mierez, ali je Nevistić to majstorski skinuo.

U drugom poluvremenu Riječani su bolje krenuli i u 56. minuti su dobili priliku iz penala nakon nepotrebnog prekršaja Čeberka. Čeberko je udario Murića po nozi u šesnaestercu, a Ivušić je potom pročitao Murića i obranio mu penal!

Osječani su potom imali fantastičnu priliku. Nakon prekida najviši je na skoku bio Lončar, no njegov udarac glavom maestralno je obranio Nevistić, a potom je u 74. minuti na desetak metara od gola sam ostao Mierez, no jako je loše opalio volej i promašio gol.

U samoj završnici drugi žuti je zaradio upravo Osijekov Lončar.

Osijek je sad drugi s bodom manje i dvije utakmice više u odnosu na Dinamo, koji od 20 sati igra protiv Hajduka. Rijeka ima bod manje od trećeplasirane Gorice.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • Porto1x2 26.04.2021.

    Penal je trevalo po svim pravilima Vara ponoviti

  • darko darko 25.04.2021.

    Fajrunt!

  • nik cro 25.04.2021.

    Pa kako nije kazneni udarac ponisten... Gledajuci sva nogometna pravila trebao je biti.... Uzas....

Komentiraj...
Vidi sve komentare