To je to što me zanima!

Prvi, drugi, treći: Nikola Vlašić provozao je 'topnike' u slalomu

Iako njegovu klubu ide jako loše, Nikola Vlašić jedan je od boljih pojedinaca Evertona. Odigrao je jako dobrih 90 minuta protiv Arsenala i zaradio pohvale brojnih korisnika Twittera
Vidi originalni članak

Nogometaši Evertona u "kriminalnoj" su formi. Dobili su samo dvije utakmice u devet premijerligaških kola i nijednu u prve tri utakmice faze po skupinama Europske lige. Novi udarac za "toffeese" došao je u nedjelju porazom od Arsenala 5-2 na Goodison Parku.

Everton je porazom skliznuo u zonu ispadanja, na 18. mjesto sa svega osam osvojenih bodova. Treneru Ronaldu Koemanu opasno se trese stolac i uskoro bi vrlo lako mogao postati bivši.

No ima i pozitivnih stvari u momčadi plavih iz Liverpoola. Jedna od njih svakako je Nikola Vlašić, mladi hrvatski reprezentativac, koji se u kratkom vremenu jako dobro snašao na Otoku, zbog čega je dobio mjesto u početnoj postavi za ogled protiv "topnika".

Vlašić je u 27. minuti, pri vodstvu Evertona 1-0, napravio "potez za notes". Krasno je desnom nogom primirio "svijeću" suigrača Ashleyja Williamsa, okrenuo se i oslobodio Alexandrea Lacazettea, a potom prošao pored Seada Kolašinca i Nacha Monreala.

Iako nije dao dobru loptu prema suigraču iz napada Dominicu Calvertu-Lewinu, Vlašićeve minijature izazvale su oduševljenje korisnika Twittera.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • boww 23.10.2017.

    Ehh kad je nekome mjerilo nogometnog umjeca twitter....

  • Samosex99 22.10.2017.

    Kolko ga hvalite a na sofa score je ima ocjenu manju od 6 jedan od gorih igraca danas

  • Kraljevina_Bosna_ 22.10.2017.

    Buahahahaha vozao??pa lik je bio ubedljivo najgori na terenu danas,percenat tocnih pasova vjerovatno 0,01 % hahahah,nije prdnuo pored Seje...nikakav talenat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare