To je to što me zanima!

Prvi golman Austrije mora hitno na operaciju želuca

Prvi golman Austrije Helge Payer propustit će Europsko prvenstvo zbog problema sa želucem, zbog kojih hitno mora na operaciju
Vidi originalni članak

Prvi golman Austrije Helge Payer napustio je kamp austrijske reprezentacije, budući da hitno mora na operaciju želuca. Taj 28-godišnji golman bio je prvi izbor izbornik Hickerbergera, no otkriveno je kako u venama u predjelu želuca ima ugruške koji blokiraju cirkulaciju krvi.
Payer je u ponedjeljak na treningu kolapsirao zbog bolova u leđima i trbuhu, a o čemu se radi pokazao je ultrazvuk. Odmah je prebačen u bečku bolnicu, gdje će biti operiran.
- Neko vrijeme neće smjeti biti fizički aktivan - rekao je liječnik Ernst Schopp, a igrač je vidno razočaran zbog problema koji ga muče.
- Najveća želja bila mi je postati broj jedan reprezentacije, no zdravlje je važnije. S jedne strane sam tužan jer neću na Euro, no s druge mi je drago da su liječnici otkrili o čemu se radi. Pratit ću svoje suigrače iz bolničkog kreveta. Želim im sve najbolje i što manje ozljeda - komentirao je nesretni Payer.
On je trebao biti prvi golman ispred Jürgena Macha i Alexa Manningera. Vjeruje se da će prvi golman biti Macho, a umjesto Payera u reprezentaciju je pozvan Ramazan Ozcan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Consigliere 28.05.2008.

    malo se zasro momak

Komentiraj...
Vidi sve komentare