To je to što me zanima!

Prvi Hrvat koji je nastupio u Tokiju: Martin uvjerljivo prvi

Hrvatski veslač je u sjajnoj formi došao u Tokio, a to je pokazao na stazi Sea forest waterway gdje je bio prvi u četvrtfinalu (7:09.17) . Drugi je bio ruski predstavnik Vjazovkin s vremenom 7:14.95, a treći Filipinac Nievarez (7:22.97)
Vidi originalni članak

Prije pet godina Damir Martin je u nevjerojatnoj drami osvojio srebro u Rio de Janeiro nakon što je Mahe Drysdale bio brži za jednu tisućinku, a sada je postao prvi naš sportaš koji je nastupio na Olimpijskim igrama u Tokiju

Olimpijske igre u Tokiju bit će svečano otvorene u 13 sati, hrvatski barjak na ceremoniji nosit će Sandra Perković i Josip Glasnović, no veslači u samcu su već krenuli sa svojim programom.

Martin je pobijedio u prvoj kvalifikacijskoj utrci u disciplini samac, u kojoj brani olimpijsko srebro, s vremenom od 7:09.17 minuta. 

Hrvatski veslač je u sjajnoj formi došao u Tokio, a to je odmah pokazao na stazi Sea forest waterway. Drugi je bio ruski predstavnik Vjazovkin s vremenom 7:14.95, a treći Filipinac Nievarez (7:22.97).

Četvrtfinale samca je na rasporedu za dva dana, a pozitivna vijest za našeg predstavnika je što u Tokiju nema čovjeka koji nam je u fotofinišu izbio zlato. Novozelanđani nisu poveli Drysdalea na Olimpijske igre pa je vesla okačio o klin.

POGLEDAJTE SLOW MOTION SNIMKU ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2:

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ping-pong 23.07.2021.

    Samo nek cuva snagu za finale. Moguce zlato, ako ga ozljede i druge sporedne nevolje izbjegnu.

  • Vlad 23.07.2021.

    Još uvijek mislim da je onaj foto-finiš lažiran i Martin teško oštećen.

  • otherwise 23.07.2021.

    naprijed dečki, sretno! Olimpijska medalja je SVETINJA, a ako je još i zlatna... uh... to je apsolutno najveće dostignuće u sportu. Višeg uspjeha od toga naprosto NEMA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare