To je to što me zanima!

Prvi hrvatski sportaši u Pekingu počinju trenirati

Prva skupina hrvatskih olimpijaca stigla je u Peking, smjestila se i počela pripreme za nadolazeća natjecanja na Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Skupina od 39 hrvatskih olimpijaca, trenera i ostalih stručnih osoba, predvođenih šefom Misije Damirom Šegotom, stigla je i smjestila se u Olimpijskom selu oko 13 sati po pekinškom vremenu. Među njima su plivači, boksači, gimnastičari, veslači i kajakaši/kanuisti.
- Sve je prošlo u redu, čak nije bilo gužve prilikom potvrda akreditacija na aerodromu kao i niti prilikom ulaska u Selo. Večeras ćemo održati i prvi radni sastanak s vođama timova - izjavio je Damir Šegota.
Nakon smještaja po sobama, većina hrvatskih sportaša uputila se na ručak i upoznavanje sela, dok je hrvatska plivačka olimpijska reprezentacija u popodnevnim satima (pekinško vrijeme) otišla na prvi, lagani, trening kako bi se radno odmorili od puta.
U srijedu svi sportaši počinju s treninzima, a hrvatska Misija sljedeći brojčano veliki dolazak sportaša očekuje treći kolovoza, kada stižu košarkaši, rukometaši, tenisači i streljači.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare