To je to što me zanima!

Prvi kiks Messija i ekipe, igrač Argentine završio u bolnici!

Argentinci, koji su krenuli bez Di Marije, radovali su se opet početkom drugog dijela kada je zabio Lionel Messi, ali... VAR je rekao da je akciji za gol prethodio prekršaj i ostala je podjela bodova s Paragvajem
Vidi originalni članak

Nakon dvije startne pobjede Argentina je ispustila prve bodove u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. U Buenos Airesu na Bomboneri odigrala je 1-1 protiv Paragvaja koji je četvrti put u zadnjih šest utakmica ostao neporažen protiv Messija i društva.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira s WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gosti su poveli iz kaznenog udarca u 21. minuti preko Romera, dok je u 41. izjednačio Gonzalez. Desetak minuta ranije dogodila se teška ozljeda Exequiela Palaciosa kojeg je u jednom duelu Romero udario koljenom u leđa, a domaćeg veznjaka odmah su prevezli u bolnicu gdje mu je ustanovljena čak i manja fraktura dijela kralježnice.

Argentinci, koji su krenuli bez Di Marije, radovali su se opet početkom drugog dijela kada je zabio Lionel Messi, ali... VAR je rekao da je akciji za gol prethodio prekršaj i ostala je podjela bodova.

Ekvador je, pak, osvojio Boliviju i njihovu nadmorsku utvrdu u La Pazu na 3600 metara. Punih pet godina Ekvador nije pobijedio nikoga u gostima niti se činilo da opet hoće kada je domaćin poveo u 37. minuti.

Ali u samo deset minuta nastavka gosti su okrenuli preko Caiceda i Mene, dok je u 60. Moreno postavio 2-2. Međutim, u samoj završnici, u 88. minuti, Gruezo dovodi Ekvadorce do velikog slavlja, drugog u ovim kvalifikacijama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 13.11.2020.

    Di Maria i Lo Celso na klupi...haha...

  • nogofil 13.11.2020.

    Scaloni je jeza od selektora. U ovako slaboj Argentini držati na klupi di Mariu i Celca je nogometni kretenizam. Isto se događalo sa Dybalom. Messi kao i u Barceloni, Par vrhunskih poteza i bezbroj izgubljenih lopti. Istina dobro je čuvan, ali tako je bio i ranije. Jedino što ne razumijem tolike zamjerke na malo datih golova. Pa on uopće nije napadač, nego vezni igrač.

  • ivan575 13.11.2020.

    nema inieste i xavija

Komentiraj...
Vidi sve komentare