To je to što me zanima!

Prvi Mirkov rođendan u penziji: Udara kao da se nije oprostio...

Cro Cop je i u mirovini vrlo aktivan. Posvetio se borcima u svom timu, održao seminare u Njemačkoj i pronašao više vremena za obitelj. No i s 45 godina izgleda spremno za ring
Vidi originalni članak

Nešto više od šest mjeseci Mirko Filipović završio je 23-godišnju profesionalnu karijeru u borilačkim sportovima, a ovaj utorak slavi 45. rođendan.

- Imao sam moždani udar. Taj je izljev mogao otići lijevo, mogao je desno, pukla mi je žila. Vrat mi je preopterećen s 30 godina treninga . Bio je jedan nagli pokret i sad doslovce borba za život - govorio je Mirko u šokantnom obraćanju uživo na Novoj TV.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karijeru je završio, ali je ostao u sportu. Nije mogao mirovati. Počeo je s trčanjem i laganijim treninzima, nastavio sa sparinzima, a danas opet udara punom snagom, ali više neće (i ne smije) primiti nijedan udarac.

Posvetio se Cro Cop obiteljskom životu i trenerskom poslu. Priprema borce iz svoga tima Satoshija Ishiija, Antu Deliju i Darka Stošića, održao je seminare u Düsseldorfu i Berlinu... I na društvenim mrežama redovito objavljuje dogodovštine iz prošlosti i zanimljive videe iz svakodnevnog života.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • usvakomkukoljuimazita 10.09.2019.

    Mirko sretan rođendan !! Pula 6/2017 .….. Konzum ,parking

  • 10.09.2019.

    Priprema se za novogodišnji turnir u Japanu . Možda i oproštajni , možda

  • crocopman 10.09.2019.

    Sve najbolje Mirko, da te zdravlje služilo još puno godina!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare