Obavijesti

Sport

Komentari 25

Prvi Mirkov rođendan u penziji: Udara kao da se nije oprostio...

Prvi Mirkov rođendan u penziji: Udara kao da se nije oprostio...
1

Cro Cop je i u mirovini vrlo aktivan. Posvetio se borcima u svom timu, održao seminare u Njemačkoj i pronašao više vremena za obitelj. No i s 45 godina izgleda spremno za ring

Nešto više od šest mjeseci Mirko Filipović završio je 23-godišnju profesionalnu karijeru u borilačkim sportovima, a ovaj utorak slavi 45. rođendan.

- Imao sam moždani udar. Taj je izljev mogao otići lijevo, mogao je desno, pukla mi je žila. Vrat mi je preopterećen s 30 godina treninga . Bio je jedan nagli pokret i sad doslovce borba za život - govorio je Mirko u šokantnom obraćanju uživo na Novoj TV.

Pokretanje videa ...

Karijeru je završio, ali je ostao u sportu. Nije mogao mirovati. Počeo je s trčanjem i laganijim treninzima, nastavio sa sparinzima, a danas opet udara punom snagom, ali više neće (i ne smije) primiti nijedan udarac.

Posvetio se Cro Cop obiteljskom životu i trenerskom poslu. Priprema borce iz svoga tima Satoshija Ishiija, Antu Deliju i Darka Stošića, održao je seminare u Düsseldorfu i Berlinu... I na društvenim mrežama redovito objavljuje dogodovštine iz prošlosti i zanimljive videe iz svakodnevnog života.

The Sniper!😎

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicPonedjeljak, 2. rujna 2019.

Berlin seminar👊

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicPonedjeljak, 26. kolovoza 2019.

Kora❤️..moja nova ljubimica..

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicNedjelja, 25. kolovoza 2019.

Seminar in Berlin 🇩🇪

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicPetak, 23. kolovoza 2019.

trening za ravnotežu😎

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicSrijeda, 14. kolovoza 2019.