To je to što me zanima!

Prvi otkaz treneru ove sezone u HNL-u: Kopić je postao bivši

Kopić je prošle sezone odradio sjajan posao sa Slaven Belupom, a čak se njegovo ime u više navrata spominjalo i uz preuzimanje Dinama, ali i Hajduka. Do toga nije došlo...
Vidi originalni članak

Slaven Belupo je smijenio Željka Kopića! Treneru Slaven Belupa je presudio poraz u osmini finala hrvatskog kupa od Rudeša 0:2.

Koprivničani su odlično ušli u sezonu i u prva četiri kola uzeli devet bodova. Međutim, uslijedio je crni niz, a za prvenstvenu pobjedu ne znaju još od 5. kolovoza kada su s 2:1 savladali Cibaliju.

Slaven je zadnjih devet kola bez pobjede i u tom je razdoblju sakupio samo četiri boda!

Željko Kopić je tako postao prva trenerska žrtva ove sezone u HNL-u, a prvi puta otkako se igra liga s deset klubova, HNL je izdržao 13 kola bez smjene na trenerskoj klupi.

Kopić je prošle sezone odradio sjajan posao sa Slaven Belupom, a čak se njegovo ime u više navrata spominjalo i uz preuzimanje Dinama, ali i Hajduka. Do toga nije došlo, a Kopić je sada ostao i bez klupe u Koprivnici.

Slaven Belupo je prošlu sezonu završio na sedmoj poziciji, a nižem plasmanu su kumovala četiri poraza u posljednja četiri kola - i tada je zapravo i krenuo njihov prvi crni niz. Međutim, pod njegovim vodstvom prošle sezone Slaven je rušio 'velikane' HNL-a - Rijeku, Dinamo i Hajduk, a godinu dan ranije Rijeku je dobio i u Kupu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 25.10.2017.

    zato nam je i liga u banani jer se bez razloga mijenjaju treneri. slaven po kadru spada između 5. i 8. pozicije gdje se trenutno i nalazi.

  • 25.10.2017.

    jesu li ovi u klubu normalni?

  • egzekutor još jači 25.10.2017.

    Šteta Kopića, dobar trener...kud nije izdržao još jedno kolo, sigurno ne bi dobio otkaz....u sljedećem kolu nikad lakše Belupo do bodova....

Komentiraj...
Vidi sve komentare