To je to što me zanima!

Prvi posao: Trener Valencije je Neville, ali ne Phil nego - Gary

To je ogroman klub iznimnog prestiža, iz igračke se karijere sjećam velike strasti i odanosti njegovih navijača, rekao je novi trener Valencije, Englez Gary Neville (40)
Vidi originalni članak

Phil Neville (38) četiri je mjeseca bio pomoćnik Nunu Espíritu Santu na klupi Valencije. Portugalac je nakon nedjeljnog poraza na gostovanju kod Seville (1-0) dao otkaz, a nasljednik na mjestu trenera "šišmiša" bit će - njegov brat Gary (40).

Garyju Nevilleu to je prvi trenerski posao četiri godine nakon što je završio igračku karijeru u Manchester Unitedu, jedinom klubu za koji je nastupao u cijeloj karijeri. Valenciju će voditi do kraja sezone, priopćio je klub na službenim stranicama.

- Jako sam emotivan i ponosan što sam dobio ovako veliku priliku s Valencijom. To je ogroman klub iznimnog prestiža, iz igračke se karijere sjećam velike strasti i odanosti njegovih navijača - izjavio je bivši engleski reprezentativac.

Predsjednica kluba Lay Hoon Chan rekla je da je oduševljena što se tako brzo uspjela dogovoriti s Garyjem koji ima trenerskog iskustva jer je bio u stručnom stožeru engleske reprezentacije.

Nakon 13 kola Primere Valencia se nalazi na devetom mjestu i zaostaje već 14 bodova za vodećom Barcelonom. U nešto su boljoj situaciji u Ligi prvaka gdje još uvijek mogu u osminu finala pobijede li Lyon u zadnjem kolu, a Gent ne pobijedi Zenit.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 02.12.2015.

    Možda i bude nešto od njega

  • SDP-ov fan 02.12.2015.

    Manđo puahahaahaha daj prestanite ga dizat u nebesa , da je tri gola i šta sad , to je opet premalo za jednog ,,klasnog" napadača. Budimo realni dogodine će završit u nekom klubu tipa nantes , eibar ili ako ga ne kupi arsenal jel ovo mu je zadnja godina u nekom ,,ozbiljnom" klubu

  • Torcaast 02.12.2015.

    Ima je dobre analize na Sky Sportu,vrlo inteligentno i studiozno je govoria,ali lako je biti general poslije bitke,sad ima pravu priliku da se pokaze,trener ili jesi ili nisi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare