To je to što me zanima!

Prvi potez Štimca: Pomoćnik u reprezentaciji bit će Bokšić?

Igor Štimac još nije sjeo na izborničku klupu hrvatske reprezentacije, a već zna tko će mu biti desna ruka. Večernji list piše da će mu pomoćnik biti Alen Bokšić
Vidi originalni članak

Iako do sjedanja na izborničku klupu treba pričekati do srpnja, Igor Štimac već je izabrao prvog pomoćnika u stručnom stožeru - Alena Bokšića, piše Večernji list.

Štico ne gubi vrijeme te već prije početka Europskog prvenstva slaže trenerski sastav za nadolazeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. koje počinju u rujnu. Štimac želi biti spreman do 10. kolovoza i prijateljske utakmice protiv Švicarske, a legendarni napadač Lazija čovjek mu je od povjerenja.

S takvom mladom izborničkom postavom reprezentacija bi mogla dobiti na novim idejama iako se ni Štimac ni Bokšić ne mogu pohvaliti bogatim trenerskim iskustvom. Budući izbornik imao je kratke trenerske epizode u Zagrebu, Cibaliji i Hajduku, dok Bokšić još nije upisao trenersku akademiju.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • borko_farkas123 16.05.2012.

    Čuj ovoga on bi skupljao lopte za 100000kuna god. a ja bi i paso travu.

  • mandzukic100 16.05.2012.

    Boksic jos nije upisao akademiju a vec je u stozeru reprezentacije.zasto ja ne mogu biti menadzer u nekoj drzavnoj firmi a isto jos nisam upisao studij menadzmenta?

  • casio 16.05.2012.

    Koji sad Štimac? Lik ima 6 mjeseci trenerskog staža. Jel ima netko NORMALAN tko o tome odlučuje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare