To je to što me zanima!

Prvi put nakon 36 godina četiri Amerikanke igraju u polufinalu

Posljednji put četiri Amerikanke su igrale u polufinalu US Opena davne 1981. godine. Među četiri su se tada probile Tracy Austin, Chris Evert, Martina Navratilova i Barbara Potter, a slavila je Austin
Vidi originalni članak

U posljednjem četvrtfinalnom ogledu Madison Keys je pobijedila Estonku Kaiu Kanepi 6-3, 6-3, pridruživši se u polufinalu sunarodnjakinjama Coco Vandeweghe, Venus Williams i Sloane Stephens.

Posljednji put četiri Amerikanke su igrale u polufinalu US Opena davne 1981. godine. Među četiri su se tada probile Tracy Austin, Chris Evert, Martina Navratilova i Barbara Potter, a slavila je Austin.

- Ovo je čudo, veliki dan za američki ženski tenis - kazala je 22-godišnja Keys koja će prvi put u karijeri igrati polufinale na US Openu.

- Prije meča sam bila iznimno nervozna. Svi su samo pričali o četiri Amerikanke u polufinale što mi je stvorilo dodatan pritisak. Međutim, kada je meč krenuo bilo je lakše - dodala je Keys koja će u polufinalu igrati protiv Coco Vandeweghe (24).

Do sada su igrale dva puta, a oba meča je dobila Keys. U drugom polufinalu snage će odmjeriti 37-godišnja Venus Williams i 13 godina mlađa Sloane Stephens. Bit će to njihov treći međusobni meč, a oba dosadašnja dobila je Stephens. 

Venus Williams

Coco Vandeweghe

Sloane Stephens

Madison Keys

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hbcro7 07.09.2017.

    Svi samo uvijek komentiraju kako je Serena fizički jaka. Među ove četiri mi Venus djeluje najvitikije. Svaka kao od stijene odvaljena. Ništa loše ali očito da nije samo Serena ta koja udara loptu jako ili izgleda fizički jako.

  • tornado65 07.09.2017.

    Dobra ova treca

  • Dame Dolla 07.09.2017.

    Crno nam se piše. Ajmo CoCo!!!! #SayNoToRacism #NoRacismAtAll #Let'sGoWhiteGirl #VamosCoco

Komentiraj...
Vidi sve komentare