To je to što me zanima!

Pogledajte blistavu predstavu 'vatrenih': Prekrasni golovi Livaje, Pašalića i Nikole Vlašića

Hrvatska je danas odigrala jednu od najboljih utakmica u posljednje vrijeme. 'Vatreni' su fantastično kombinirali tijekom svih 90 minuta i zabili tri gola, a mogli su i više. Pogledajte ih...
Vidi originalni članak

Sudbina je htjela da baš on zabije danas! Marko Livaja fantastičnim predstavama u dresu Hajduka zaslužio je poziv izbornika Zlatka Dalića za kvalifikacijski ciklus. Nakon što je protiv Rusije i Slovačke ulazio s klupe, danas je protiv Slovenije krenuo od prve minute, prvi put u dresu A selekcije u natjecateljskoj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužve na testiranju uoči utakmice Hrvatske i Slovenije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije mu to htio oduzeti Dalić koji zna kakav vjetar u leđa ima na Poljudu. I pogodio je. Livaja je u 33. minuti zabio i još jednom obradovao Poljud, ovog puta u dresu reprezentacije.

Bila je to kombinacija sadašnjih i nekadašnjih hajdukovaca. Juranović je pogodio u trepavicu Pašalića koji s nekoliko metara pogađa stativu, a ona se odbija ravno na glavu Livaje koji ovakve prilike ne zna promašiti. Bio je ovo njegov prvi gol u dresu reprezentacije u 7. nastupu. Fantastičnu igru naše reprezentacije, kakvu dugo nismo vidjeli, okrunio je Pašalić golom u 66. minuti. Doduše, najveći dio zasluga ide Ivanu Perišiću, koji je lažnjakom izbacio Stojanovića kao da ga nema, a onda savršeno poslužio Pašalića koji sprema u praznu mrežu. Zanimljivo, ponovno su u glavnim ulogama opet bili nekadašnji hajdukovci.

 Bio je to Pašalićev 5. gol za hrvatsku reprezentaciju u 30. nastupu.

Konačnih 3-0 postavio je Nikola Vlašić koji je zabio glavom nakon fenomenalnog ubačaja Mislava Oršića. Niksi je bio presretan golom. Pa kako i ne bi na svojem Poljudu...Inače, Vlašić je u 53. minuti zamijenio strijelca prvog gola, Livaju.

Bio je to njegov 7. gol u 29. nastupu za A selekciju 'kockastih'. Posljednji je zabio u pobjedi nad Škotskom na Euru. Hrvatska je u konačnici deklasirala Sloveniju s 3-0.

Prvijenac Livaje u dresu A selekcije hrvatske reprezentacije, gol Pašalića za povećanje vodstva i Niksijev za Poljud možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • mbutin22 08.09.2021.

    Daliću odlazi...

  • mbutin22 08.09.2021.

    A Slovenija je mjerilo, jel da!?

  • Dango84 08.09.2021.

    Bravo na pobjedi u finalu s Španjolskom😂😂😂🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare