To je to što me zanima!

'Prvi smo put imali sreće sa ždrijebom i izbaci nas korona. Ovo je velika šteta za sve nas'

Odbojkaši su trebali igrati turnir zajedno s mađarskim Kaposvarom te albanskim Erzenijem. Odbojkašice su, pak, trebale igrati klasičnim sistemom, utakmica kod kuće i u gostima. Sada - ništa od toga
Vidi originalni članak

Nevjerojatan rasplet događaja u ponedjeljak i utorak zadesio je Dom odbojke na Savi. Dan prije nego su trebali početi kvalifikacijski turnir Lige prvaka, kojim su domaćini, odbojkaši Mladosti završili su u izolaciji nakon što su testovi pokazali da među njima ima pozitivnih na korona virus. Njih dvojica. Bez simptoma.

Dan kasnije, a opet uoči utakmice kvalifikacija Lige prvaka protiv slovenskog Calcit Kamnika, isto je pogodilo i žensku ekipu, najmanje tri djevojke, pa i ona mora u izolaciju. Nevjerojatno! 

CIJELA MOMČAD U KARANTENI Problemi u Mladosti: Ne smiju igrati Ligu prvaka zbog korone

- Nažalost, nakon odbojkaša, COVID-19 je potvrđen i kod nekih igračica Mladosti te su i one od danas u 14-dnevnoj samoizolaciji. Festival odbojke koji je trebao biti u našoj dvorani ovaj tjedan ipak nećemo gledati - pomirio se s realnošću sportski direktor Mladosti Darko Antunović.

Odbojkaši su trebali igrati turnir zajedno s mađarskim Kaposvarom, koji je trebao ugostiti drugi sljedeći tjedan, te albanskim Erzenijem, koji čak nije imao pravovaljane testove za ulazak u Hrvatsku, pa je ostao na granici. Odbojkašice su, pak, trebale igrati klasičnim sistemom, utakmica kod kuće i u gostima. Sada - ništa od toga. 

- Ovo je velika šteta u financijskom smislu, a pogotovo u sportskom jer smo ove sezone stvarno imali dobre ekipe i prvi put sreće na izvlačenju Lige prvaka. Nažalost, zbog ove svjetske pandemije smo ispali iz natjecanja i prije odigravanja na sportskom terenu.

I tu se postavlja pitanje o smislu svega. Nogometni klubovi, primjerice, u slučaju nekog pozitivnog testa ne moraju u izolaciju. Štoviše, svaka država ima svoje korona-uredbe i koje obilato ruše regularnost natjecanja. Koje, ponavljamo, ima sve manje smisla ako će se ovako nastaviti...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare