To je to što me zanima!

Prvi Venezuelanac u Hajduku? "Bili" se zanimaju za Arteagu

Hajduk je vrlo blizu dovođenja venzuelanskog napadača Manuela Arteage, koji bi bio već četvrti južnoamerički nogometaš u svlačionici koji je stigao od prošlog ljeta
Vidi originalni članak

Igrač zbog kojega su predsjednik Hajduka Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević iz Splita avionom potegnuli u Italiju, prema svemu sudeći, venezuelanski je napadač Manuel Arteaga (21), novi igrač Palerma koji je tek stigao na "čizmu".

Arteaga se klubu sa Sicilije priključio tek prije koji tjedan došavši iz venezuelanskog prvoligaša Zulije, za kojega je debitirao još sa 16 godina. Prije tri godine stigao je na posudbu u Parmu, ali u Italiji nije zadovoljio pa se vratio u domovinu.

Špica Palerma prošla je kroz U-17 i U-20 selekcije Venezuele, a već sa 17 godina upisala je i debi za A-vrstu. Prema Transfermarktu vrijedi nešto više od 700.000 eura, a Hajduk bi ga navodno želio dovesti na posudbu.

"Bili" su tako u kratko vrijeme krenuli s "latiniziranjem" momčadi. Nakon Argentinaca Juliána Velázqueza (stigao također iz Palerma) i Nicolása Véleza te Brazilca Jeffersona, na pomolu je dolazak četvrtog južnoameričkog nogometaša na Poljud u samo pola godine.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Prstupak 19.01.2016.

    Hajdug je najpopularniji jedino na turniru 4 birtije..

  • Prstupak 19.01.2016.

    Hahah je baš ste najpopularniji..jedino u svojim mitomanskim glavicama. Realnost je sasvim drukčija i crnija po vas, ispred vas smo u svim nogometnim segmentima. Hoćeš ranking na Uefa tablici, hićeš euro koeficjent, transfere, bodovne i gol razlike i još masu toga drugoga..naravno vezano uz nogomet i nogometnu igru. Evo i Konami je ubacio Dinamo u pro evolution, čusi me da se iz narodnoga hajduga nisu pobunili i poslali protestnu notu japancima. Vi ste superiorni jedino u petardama i mitomaniji.

  • Mercedes s klasa 19.01.2016.

    Hahahaha.... Našli su igrača koji ima isti smisao za humor ko i oni....

Komentiraj...
Vidi sve komentare