To je to što me zanima!

Prvih 11: Dinamovci napadaju slijeva, a hajdukovci zdesna...

Kod Ante Čačića bi u sredini Kovačić, Rakitić i Modrić trebali ‘glumiti’ Bobana, Prosinečkog i Asanovića. U napadu će biti Kalinić, a na lijevom boku Pivarić
Vidi originalni članak

Najveći dobitnik nakon Čačićeva preuzimanja reprezentacije svakako je Josip Pivarić. On je jedino novo lice u odnosu na Kovačevu eru i odmah će biti u prvih 11 za Bugarsku.

Budući da je Ante Čačić nastavio slijediti istu onu ideju koju je imao Kovač u posljednje dvije utakmice, s Markom Pjacom na lijevoj strani napada, Bugari će na svojoj desnoj strani imati posla s - dinamovcima. Pivarić i Pjaca surađuju i u klubu te su kod Zorana Mamića najčešće na tim pozicijama pa bi ta uigranost trebala biti njihova prednost.

S druge strane napada, kao protuteža plavom lijevom boku, bit će dvojica hajdukovaca. Doduše, bivših, ali ravnoteža je tu. Darijo Srna i Ivan Perišić jako se dobro poznaju, iako je Perišić dosad češće bio na suprotnom boku. No kako god bilo, u ovom će slučaju i jedni i drugi ići na - Mineva. Naime, Yordan i Veselin Minev drže bočne pozicije u bugarskoj obrani.

Bokovi su, dakle, riješeni, a loptama će ih hraniti tri “umjetnika” iz sredine. Čačić od našeg veznog reda napokon želi napraviti trio fantastikus. Luka Modrić i Mateo Kovačić bit će na pozicijama zadnjih veznih, a ispred njih će svoje mjesto zauzeti Ivan Rakitić, koji je upravo na toj poziciji u Sevilli odigrao neke od najboljih utakmica u karijeri. Kod Kovača je često bio i između dvojice stopera. Čačićeva ideja je “oživjeti” onaj legendarni vezni red Boban - Prosinečki - Asanović, od dvojice igrača Real Madrida i jednog iz Barcelone očekuje “eksploziju” već danas.

Uz Pranjića, gubitnik je Marcelo Brozović, koji je izgubio mjesto i u klubu, a pitanje je kakvu će ulogu imati Ivica Olić.

Pixsell/24sata
Idi na 24sata

Komentari 104

  • Bosanac123_1 11.10.2015.

    Srna bi se trebo oprostiti od repke i dati mjesto Vrsaljki

  • usvakomkukoljuimazita 10.10.2015.

    beskicmenjaci....

  • moslavina995 10.10.2015.

    Hajdukovci i torcida napadaju sve i svakoga sa svih strana! Bojkotirajmo sve koji su hajdukovci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare