To je to što me zanima!

Prvo ga varala, a sad ga tuče? Muž prijavio Hingis za nasilje

Martina i njezina majka Melanie Molitor, počele su me udarati i grebati, a partner njezine majke pogodio me DVD playerom u glavu, rekao je suprug Martine Hingis
Vidi originalni članak

Nekoć najbolja tenisačica svijeta Martina Hingis početkom kolovoza vratila se profesionalnom tenisu, no Švicarka se pobrinula da se govori više o njezinom privatnom životu nego o igrama.

Fatalna Hingis, koja je karijeru završila zbog skandala oko konzumacije kokaina, u srpnju se našla u centru pažnje nakon što je njezin suprug obznanio da ga tenisačica vara. Štoviše, nakon objave Thibault Hutin ponovno je zatekao nestašnu Martinu u krevetu s drugim muškarcem, a zbog toga žive odvojeno.

No ono što se događalo tijekom ljeta je zapravo ništa prema onome što se dogodilo početkom ovog tjedna. Prema pisanju švicarskog Blicka suprug je prijavio Hingis policiji za obiteljsko nasilje. Hutin je otkrio da ga je Martina pretukla uz pomoć njezine majke i majčinog partnera.

- U ponedjeljak navečer na vrata su mi pozvonili Martina i njezina majka Melanie Molitor, koje su me počele udarati i grebati. Moj odgoj zabranjuje mi da tučem žene, suzdržao sam se, a Mario Widmer, Melaniein partner pogodio me DVD playerom u glavu - rekao je Hutin, koji je shvatio da su mu putovnica i kreditne kartice nestale, što je prijavio policiji.

- Policajci su se vratili sa mnom u apartman i prisilili trojac da mi vrati ukradene stvari.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • nathan23 26.09.2013.

    O jado jadni! Troje te napada,a ti samo stojiš i gledaš? Baš si "pravi" muškarac!

  • micek 23 26.09.2013.

    Uvijek mi je imala nekako "luđački pogled"

  • SpužvaBobSkockani 26.09.2013.

    Strašno izgleda. Ne bi mu bio u koži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare