To je to što me zanima!

Prvo pojačanje: Turski branič Kadir Bilimlier stiže u Dinamo?

Dinamo ove sezone ponovo igra kvalifikacije za Ligu prvaka, a volio bih ovako mlad osjetiti atmosferu tog natjecanja, rekao je za turske medije mladi branič Bucaspora Kadir Bilimlier
Vidi originalni članak

Kadir Bilimlier (19) je potencijalna meta zagrebačkog Dinama, raspisali su se turski mediji od jutarnjih sati. Mladi branič trećeligaša Bucaspora iz grada Izmira upisao je 33 nastupa, a igrao je i za mlađe reprezentacije Turske.

Bilimlier igra na poziciji stopera, ali i lijevog beka. U lipnju mu istječe ugovor s turskim trećeligašem, a prema pisanju turskih medija već je nekoliko turskih prvoligaša zagrizlo za njega, kao i Freiburg, Ingolstadt, Darmstadt... No Dinamo je ispred svih ostvario 'pole poziciju', već je dogovorio sve s Bilimlierom i na ljeto će preseliti u Zagreb, pišu turski mediji.

- Dinamo ove sezone ponovo igra kvalifikacije za Ligu prvaka, a volio bih ovako mlad osjetiti atmosferu tog natjecanja - rekao je za turske medije Kadir Bilimlier.

Prošle sezone u Dinamu je bio još jedan turski nogometaš, Bertug Bayar, koji je jesenski dio prvenstva proveo u drugoj momčadi hrvatskog prvaka. No Bayar se nije dugo zadržao u Dinamu, već je na zimu napustio Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • hrvatska u srcu 30.05.2016.

    pokupuj zdravko škartove prodaj što valja malo prikaži para da je dinamo zaradio i kradi po starom dobrom običaju

  • hrvatska u srcu 30.05.2016.

    zdravko ovo je tvoj izbor kao savjetnika ili mirkov kao predsjednika! ima jedan mali u vrpolju nije loš ima 21 godinu uči za sada "kratke pasove" ali možda bi mogao poslužiti da dinamo" prezimi u europi"

  • Močinić 30.05.2016.

    Ovoga trebaju da prodaje burek i ćevape!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare