To je to što me zanima!

Prvo stradao u duelu, pa u prometu na putu do bolnice

Urugvajac Olivera, napadač čileanskog Universidada, sudario se s golmanom i pao u nesvijest. Vozili su ga u bolnici i sudarili se
Vidi originalni članak

Bilo je boljih dana u životu urugvajskog nogometaša Juana Manuela Olivere, napadača Universidada de Chile, od onog koji je proživio u četvrtak navečer.Centarfor je najprije ostao bez svijesti ležati na travnjaku nakon žestokog sudara s vratarom suparničke momčadi Jorgeom Riverom prilikom Universidadova gostovanja kod O'Higginsa u Rancagui. Nakon što je iznesen na nosilima u svlačionici je došao svijesti, ali je za svaki slučaj ipak poslan u bolnicu. Na putu do medicinske ustanove, međutim, vozač kola Hitne pomoći skrivio je sudar s drugim vozilom. Nesretni je golman tako na cesti čekao dva sata dolazak zamjenskog vozila Hitne pomoći da bi konačno bio uspješno prebačen u bolnicu u glavnom gradu, Santiagu de Chile.
- Bila je to tragikomična situacija. Olivera je isprva bio u šoku nakon sudara. Nakon toga počeo je zbijati šale na vlastiti račun. Odmarat će sljedećih tjedan dana, nakon čega će ponovno početi trenirati - izjavio je liječnik Universidada Patricio Delgado.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zekica 19.09.2009.

    sad ce ga doktori dokrajciti...sretan mu oporavak

  • Th 1950 19.09.2009.

    to se zove peh,svejedno želim mu oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare