To je to što me zanima!

Prvoligaši se namučili: Šibenik i Osijek strepili, Gorica u zadnjoj minuti, Slaven tek u produžetku

Izabranici Zorana Zekića došli su do osmine finala Kupa tek u 100. minuti golom prekaljenog Krstanovića, dok su Osječani tek u posljednjoj minuti sudačke nadoknade mogli odahnuti
Vidi originalni članak

Nakon ligaškog kola za vikend, neki su prvoligaši već u utorak igrali 1/16 finala Hrvatskog kupa, a nije im bilo lako. Dobro su se namučili kako bi osigurali osminu finala natjecanja za Rabuzinovo sunce, a izabranici Igora Angelovskog slavili su protiv Dubrave u trećoj minuti sudačke nadoknade pa je Makedonac došao i do prve pobjede na klupi Gorice u službenoj utakmici. 

Turopoljci su protiv Dubrave na Kustošiji slavili s 3-2, a pobjedu im je donio Josip Mitrović u trećoj minuti sudačke nadoknade. Šibenik je slavio 2-1 u gostima kod Poreča, a i oni su na pobjednički gol čekali sve do 72. minute kad je pogodio Ivan Delić.

Mladost iz Ždralova je s 6-0 na domaćem terenu deklasirala Oriolik iz Oriovca, dok je trećeligaš Papuk dobro stajao protiv Osijeka, cijeli susret imali su nogometaši iz Orahovice gol zaostatka, ali na kraju je prolaz Pomsove momčadi potvrdio Dion Drena Beljo golom za 2-0 u sudačkoj nadoknadi.

Najveću je muku proživio Zoran Zekić koji je protiv drugoligaša Solina sa Slaven Belupom morao igrati i produžetke. Nakon 90 minuta bilo je 1-1, a za domaće je u 89. zabio bivši igrač Gorice Sylvanus Nimely. No, u 100. minuti je za 2-1 zabio Krstanović za 'farmaceute' i osigurao im prolazak u osminu finala. Mladost iz Ždralova tako će igrati s Hajdukom, a Slaven Belupo protiv Nedelišća.

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ U SERIJALU ‘TI PITAŠ’

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kicovz 19.10.2022.

    nije mi jasno, stavili su maxsport1 i 2 i nemogu prenositi kup utakmice osim dinamova i hajduka!?druge ekipe ne postoji? novac mogu uzeti ali prenosi ne? glavno da na maxsport2 24 sata na dan ništa ne pokazuju

  • Ivan Subasic 18.10.2022.

    Ma dinamo je jad i bijeda od kluba , ne moze skupiti šaku navijača na onom ruglomiru a jos ga bjegunac koristi za bankomat.

  • prčiantitovar 18.10.2022.

    Turopoljci protiv Dubrave na Kustošiji,zanimljivo koji tramvaj vozi.Je li Goricu opet pokralo

Komentiraj...
Vidi sve komentare