To je to što me zanima!

PSG doživio prvi poraz nakon 7 mjeseci: Ne ide bez Cavanija

Emery je danas odmarao Cavanija, a Neymar je tako doživio prvi poraz u dresu Parižana. Iako je izgubio PSG, je sačuvao veliku prednost na vrhu, a Strasbourg je tako bar nakratno pobjegao iz opasne zone
Vidi originalni članak

PSG je upisao prvi poraz sezone, ali i prvi nakon punih sedam mjeseci od utakmice protiv Nice 30. travnja kada su pali s 3:1! 

U 16. kolu francuskog kola pali su kod Strasbourga 2:1. Junak domaćina bio je Da Costa, koji je prvo zabio u 13., a onda asistirao u 65. Bahokenu za 2:1.

U međuvremenu su Parižani izjednačili preko Mbappea u 42. minuti. U 45. su gosti mogli i do preokreta, ali udarac Pastorea zaustavila je stativa.

Inače, Emery je danas odmarao Cavanija, a Neymar je tako doživio prvi poraz u dresu Parižana. Iako je izgubio PSG, je sačuvao veliku prednost na vrhu, a Strasbourg je tako bar nakratno pobjegao iz opasne zone jer su u ovo kolo ušli kao 17.

- Bit će nam ovo lekcija - kratko je nakon utakmice rekao branič PSG-a Marquinhos.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 123gogo 03.12.2017.

    Psg je odigrao 5 utakmica u danjih 14 dana i jos ih ceka okrsaj sa Bayernom, tako da kiks je bio i realan jer ne mozes svaka tri dana utrpat 4-5 komada da bi svi bili zadovoljni. Da se momcadi gledaju po novcima, a ne po igri onda ne bi bilo smisla igrati prvenstvo nego bi se dao trofej najskupljem timu.

  • the devil 02.12.2017.

    Drago mi je što je španjolska prodala malo pe.de ti.zma francuskoj... Sapunice cvatu...

  • MHamsik 02.12.2017.

    El Matador je uz Lewya zadnjih par sezona najjaci napadac na svijetu, kompletan

Komentiraj...
Vidi sve komentare