To je to što me zanima!

PSG izgubio milijune pratitelja nakon odlaska Lionela Messija

Dok Messi rješava svoju budućnost, njegov sad već bivši klub, PSG, strelovito gubi na popularnosti...
Vidi originalni članak

Lionel Messi (35) možda više nije najbolji nogometaš na svijetu, ali je Argentinčev marketinški potencijal i dalje neograničen. Na kraju krajeva, zato ga Saudijci i žele dovesti u svoju ligu...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A dok Messi rješava svoju budućnost, njegov sad već bivši klub, PSG, strelovito gubi na popularnosti. Naime, Parižani su na Instagramu izgubili više od dva milijuna pratitelja nakon što je javno obznanjeno da je Messi odigrao svoju posljednju utakmicu za klub s Parka Prinčeva.

Parižani su, s druge strane, dogovorili transfere Marca Asensija iz Reala i Manuela Ugartea iz Sportinga, no spomenuti dvojac nema ni približnu popularnost najboljeg strijelca u povijesti 'Liga petice'.

VRAĆA SE KUĆI Messijev otac na pregovorima! Povratak u Barcu je neminovan TUŽAN KRAJ VIDEO Navijači izviždali Messija u zadnjoj utakmici, Clermont šokirao PSG ludim preokretom

Messija su navijači PSG-a kudili većinu sezone, zviždali i hukali mu s tribina, početna zaljubljenost nikako se nije mogla pretvoriti u pravu ljubav i Messi iz Pariza odlazi bez dostojnog oproštaja.

Međutim, to je sve već iza njega. Messi se okrenuo pregovorima s Barcelonom nakon što je LaLiga 'blagoslovila' plan katalonskog kluba za povratak najveće legende u povijesti kluba. Prva runda pregovora nije dala željene rezultate, no izvjesno je da se Messi vraća tamo gdje je sve počelo...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Spužva_Bob_Skockani 06.06.2023.

    a baš kao da vrijedi Mesi tolike milijune gledatelja, za maradonu je teška nula a nema vremena više da ga dostigne , ha, točka.

  • magicmushrooms 06.06.2023.

    Da li ste Vi normalni? Pa ni Vi sami ne znate sta pisete! Prvo mu je povratak u Barcelonu neminovan, gotovo pa rijesena stvar, pa za dvije recenice,pregovori ne daju rezultata ,pa onda i pregovori sa Saudijcima a mozda ode i u Rikard Bencic !!!!

  • Dinamo Futsal Sampion 06.06.2023.

    Sad kad im jakopopusic uvali letvu pa dobiju 70 000 clanova ( 4max ajdugova navijaca i 69 996 turista)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare