To je to što me zanima!

PSG jedva do tri boda: Mbappe tek iz penala za slavlje Parižana

Marquinhos je zabio za vodstvo PSG-a već u 14. minuti nakon sjajnog ubačaja Neymara. Međutim, Parižani su teže od očekivanog došli do tri boda koje je osigurao Mbappé golom u 96. minuti
Vidi originalni članak

Nogometaši PSG-a u prvoj su utakmici nakon Svjetskog prvenstva u Katru osvojili tri boda nakon teške utakmice protiv Strasbourga. Parižane je u vodstvo doveo Marquinhos u 14. minuti, a stoper PSG-a zabio je i autogol u 51. minuti. Pobjednički gol zabio je Kylian Mbappé iz penala u 96. minuti.

Pariz je igrao bez najboljeg igrača Svjetskog prvenstva. Lionel Messi i dalje odmara i uživa u Argentini, gdje "puni baterije" za ostatak sezone. Momčadi bi se trebao priključiti tek u siječnju, što znači da će vjerojatno propustiti i iduću prvenstvenu utakmicu.

PSG neće moći računati ni na Neymara u idućoj utakmici. Brazilac je dobio dva žuta kartona i zaradio je suspenziju za nadolazeću utakmicu. 

S pobjedom je PSG povećao prednost na vrhu francuskog prvenstva. Ukupno imaju 44 boda, osam više od drugoplasiranog Lensa koji ima utakmicu manje. Stade Rennais Lovre Majera je na trećem mjestu s 31 bodom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Gunersss_ 28.12.2022.

    KAKAV cirkus od lige.Pa ovo je gore nego HR liga i srpska.To je doslovno samo da ostali popunjavaju mjesta u ligi i da ih psg napucava.Nesta slicno kao i njemacka i hr liga.Znaci CIRKUSSS!!!

  • Hrvoje Dimitrijević 28.12.2022.

    Mbappe samo iz penala zabija

Komentiraj...
Vidi sve komentare