To je to što me zanima!

PSG lako u četvrtfinale: Bebek dao penal Bayeru, ali i crveni...

Nogometaši PSG-a rutinski su prošli u četvrtfinale Lige prvaka pobijedivši i u uzvratu Bayer. Parižani su na Parku prinčeva slavili 2-1 golovima Marquinhosa i Lavezzija
Vidi originalni članak

Nakon prvih 90 minuta osmine finala Lige prvaka poznat je bio putnik među posljednjih osam nakon što je PSG 'pomeo' Bayer u Leverkusenu 4-0. Večeras je uzvrat na Parku prinčeva bio samo formalnost, a Parižani su protiv 'apotekara' i u uzvratu slavili 2-1 rutinski osiguravši prolazak dalje.

Nakon dva gola u prvoj utakmici, Zlatan Ibrahimović bio je ovoga puta 'rezerviraniji' s dvije izgledne prilike, a golgeterske uloge preuzeli su drugi.

No Bayer je bio taj koji je poveo, a za vodstvo je već u 6. minuti donio Sam. No trajalo je to samo sedam minuta nakon što je na asistenciju Cabayea izjednačio Marquinhos na 1-1.

Gosti su mogli vratiti vodstvo nakon što im je sudac Ivan Bebek dodijelio penal, no Rolfes nije uspio realizirati udarac s bijele točke, kojeg je Sirigu obranio.

U nastavku PSG je kaznio taj promašaj preko Lavezzija, koji je zabio za konačnih 2-1 u 53. minuti, a posao je Nijemcima otežao Can, kojemu je u 68. minuti Bebek pokazao drugi žuti karton.

PSG je tako ostao neporažen i šestu utakmicu protiv njemačkih momčadi u svim natjecanjima, a Bebek je postao prvi hrvatski sudac, koji je dijelio pravdu u nokaut fazi Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BojanGašparović 13.03.2014.

    odlično suđenje, bravo Bebek

  • Zagreb 1965 13.03.2014.

    U naslovu piše; Bebek DAO penal Bayeru.......... Ne kužim.

  • speks 13.03.2014.

    Bilo bi zanimljivo vidjeti što bi bilo da PSG u idućoj fazi ode na Barcu ili Bayern..

Komentiraj...
Vidi sve komentare