To je to što me zanima!

PSG pobijedio Inter u Kataru: Brozoviću 77, Perišiću 60 min.

Kratku stanku u prvenstvu Paris Saint-Germain i Inter iskoristili su za međusobnu prijateljsku utakmicu u Kataru. Francuzi su slavili 1-0 golom Jean-Kévina Augustina
Vidi originalni članak

Tinejdžer Paris Saint-Germaina Jean-Kévin Augustin (18) zabio je pobjednički gol u prijateljskoj utakmici protiv milanskog Intera u Kataru. Lider francuskog prvenstva nadvisio je lidera Serie A 1-0 na stadionu Jassima Bin Hamada.

PSG je bolje prvo poluvrijeme, u kojem je Marco Verratti pogodio prečku po isteku pola sata igre, okrunio golom u posljednjim trenucima kada je Augustin u situaciji licem u lice prebacio golmana "nerazzurra" Samira Handanovića.

Stevan Jovetić imao je najbolju šansu utakmice za milanske crno-plave u petoj minuti nastavka. Šut iz blizine obranio mu je Kevin Trapp. Odgovorio je na drugoj strani Rabiot opasnim udarcem, no rezultat se do kraja ipak nije mijenjao.

Obojica hrvatskih reprezentativaca igrala su od prve minute u sastavu Roberta Mancinija, koji je napravio čak 11 izmjena u redovima Intera. Ivan Perišić izašao je iz igre u 60. minuti, a Marcelo Brozović ostao je u igri do 77. minute.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 31.12.2015.

    #epicbrozo

  • jakonj 31.12.2015.

    Sve je to ok.. Samo ja ne vidim kako je to točno Augustin PREBACIO Handanovića. Lopta po podu išla hahaha

  • Hawke 30.12.2015.

    Šteta što je Mancini povadio sve igrače i ubacio djecu taman kada je Inter počeo gristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare