To je to što me zanima!

PSG-u nije pomoglo pet golova Vorija, HSV izgubio od Kiela

U 60 minuta vrlo izjednačene igre za PSG su nastupila tri Hrvata. Igor Vori zabio je pet golova, Marko Kopljar dva, dok je Jakov Gojun odrađivao svoj posao u obrani
Vidi originalni članak

Rukometaši PSG-a s velikim ambicijama krenuli su u novu sezonu, a 'pokliznuli' su se već na prvom koraku. U polufinalu francuskog Superkupa izgubili su od Chamberyja 32-31, a zanimljivo je da su o pobjedniku odlučivali sedmerci. 

U 60 minuta vrlo izjednačene igre za PSG su nastupila tri Hrvata. Igor Vori zabio je pet golova, Marko Kopljar dva, dok je Jakov Gojun odrađivao svoj posao u obrani.

Najbolji kod Parižana bili su Hansen i Melić sa šest golova, dok kod Chamberyja treba izdvojiti Patyja s osam golova, kao i Dumoulin s 14 obrana.

Chambery će za naslov igrati protiv branitelja naslova Dunkerquea koji je bio bolji od Montpelliera sa 32-23.

Kielu derbi protiv HSV-a

HSV je u derbiju trećeg kola Bundeslige izgubio od Kiela 32-26. Domagoj Duvnjak zabio je jedan gol za domaćine, dok se Blaženko Lacković i Davor Dominiković nisu upisivali u strijelce. Najbolji kod domaćina bio je Hans Lindberg s osam golova. Kiel su do pobjede predvodili Marko Vujin s deset i Filip Jicha s osam golova. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • libeluli 08.09.2013.

    Sve je dobro gdje treneri ili izbornici nisu Goluža i Štimac..svaka čast dečkima bez obzira od kuda su...zna se da bi repka s bivših prostora pomela sve na bilo kojem natjecanju

  • Zvecko_1 07.09.2013.

    Brate gledao sam tekmu i koliko igraca ima sa ovih prostora , polovinu ih ne znam. Vujin je za Kiel u prvih 17 min.dao 7 golova i jednu asistenciju. Neki Djordjic je umesto suta slao bombe na gol , nisam uspeo ni da vidim kad udje u gol. Neki Markovic , tu je i Duvnjak i jos neki ali ih nisam zapamtio. Najbolji rukomet se igra na ovim prostorima .

  • BornaŠunjić 07.09.2013.

    to svi grijese misle da ako kupe najbolje igrace i trenere da ce odma sve "zivo" osvojit dovoljno je spomenit real madrid po parama bi trebali imati 20 liga prvaka min

Komentiraj...
Vidi sve komentare