To je to što me zanima!

'Psihopata' pokazivao srednji prst i primao batine od 'Terrora'

LUDA GLAVA Zbog boraca kao Vaso Bakočević MMA iz dana u dan sve više dobiva na popularnosti. Jer kako ostati ravnodušan na prizor kada pokazuje srednji prst kameri u trenucima kada prima batine
Vidi originalni članak

Sve je to show za publiku, moraš biti lud i nabrijati atmosferu. Došli smo se tući i ljudi to žele vidjeti, govorio je Vaso Bakočević u brojnim intervjuima kroz karijeru.

I po tome je najpoznatiji. Iako nekad znatno luđe glave nego danas, 'Psihopata' je to i dalje ostao. Pa je tako usred borbe s Ivicom 'Terrorom' Truščekom u glavnoj borbi FNC 3 pokazao srednji prst kameri dok je bio na podu i primao batine.

POGLEDAJTE VIDEO: Vaso pokazuje srednji prst usred borbe

S razlogom je upravo popularni 'Psihopata' pobrao najveće simpatije publike u Zagrebu kada je nastupao na KSW-u premda je na priredbi poljske mega MMA organizacije bila nekolicina hrvatskih boraca kao i sudar gorostasa Mariusza Pudzianowskog te Erka Juna u glavnoj borbi.

No, ima nešto u njegovu prgavom karakteru zbog čega ga prate brojni regionalni MMA fanovi. Kada se Vaso bori bit će vatrometa i to je sigurno. Pobijedio ili izgubio.

A večeras je bio daleko od pobjede. Ivica Trušček izdominirao ga je u svakom pogledu i suvereno vladao kavezom prije nego je završio posao gušenjem i okitio se titulom najopakijeg čovjeka na Balkanu.

Dobri duh hrvatskog MMA-a tako je došao do još jednog velikog postignuća u karijeri te slavio i u uzvratu protiv Bakočevića. Prvi put pobijedio je u sklopu FFC 4 u Zadru kada je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ping-pong 01.08.2020.

    Meni ova borba smrdi na namjestaljku!

  • GospodinZutiKarton 01.08.2020.

    Vaso dobio si sto si htio :D

  • pez bomboni 01.08.2020.

    Vaso kralj :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare