To je to što me zanima!

Pukla veza: Dembele zanijekao Barcu na društvenim mrežama

Francuski reprezentativac Ousmane Dembele na izlaznim je vratima Barcelone, a to je i potvrdio svojim potezom na Instagramu. Francuz je elegantno maknuo Barcelonu iz svog opisa profila
Vidi originalni članak

Otišao je Coutinho, Ivan Rakitić bi trebao u Juventus, a čini se da će Barcelonu napustiti i mladi francusku krilni napadač Ousmane Dembele (22). 

Koliko je samo problema imao Dembele po dolasku u Barcu iz Borussije Dortmund. Prvo nekoliko ozlijeda, zatim nestašluk, kašnjenje na treninge zbog igranja videoigara... Zbog svega je morao i kod psihologa. 

Odmah na početku ove sezone ozlijedio se pa otputovao u Senegal bez da je to ikome u klubu najavio. Prekipjelo je čelnicima katalonskog kluba koji ga se žele riješiti. Uostalom, na vrata prve momčadi već kucaju Fati i Perez koji su oduševili protiv Betisa u 5-2 pobjedi.

Navodno su čelnici Barcelone pohitali u Pariz na sastanak s PSG-om. Žele im prodati Dembelea, a dovesti Neymara. Nešto se kuha jer je Ousmane elegantno maknuo Barcelonu iz opisa svog Instagram profila.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • NIKE 27.08.2019.

    Jedini tko je pametan bio ispao je Borussia, doveli ga za 15 M €, a godinu poslije uterali za 100 M€, mislim, nerviraju me te bolesne cifre za nedokazane dečke. Za Hazarda znaš da je klasa, ali recimo onaj Joao Felix tko Atleticu garantira da će se usrećiti sa njime, pa dečko je bio nevidljiv protiv Dinama. Opet razumijem manje klubove koji žele masno naplatiti većim klubovima te talente, ali bokte na svakom uglu su talenti. Kao i onaj Vinicius Junior, ili isto Rodrigo tako neki kvaziBrazilac kojeg je Real doveo. Debele zna igrati, ali psiha mu je veći problem od talenta.

  • strmi007 27.08.2019.

    Samo La Masia,prodaju svog najboljeg igrača iz škole

  • Samarsa 27.08.2019.

    Jos jedan promasaj od 150 milki hahaha i tako ode 270 milki u vjetar,ali ima se moze se. Kad se samo sjetim koji cirkus su radila ova 2 klaina bivsim klubovima,a onda nakon 2 sezone noga u du.e. To ce i nas papak Rakitic dobiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare