To je to što me zanima!

Pulev novi Joshuin protivnik! Bore se na stadionu Bešiktaša

Kako prenose bugarski mediji, meč Anthonyja Joshue (30) i Kubrata Puleva (38) je gotova stvar! I to ne bilo gdje, već na stadionu Bešiktaša u Turskoj koji prima skoro 42 tisuće ljudi
Vidi originalni članak

Bugarska 'kobra' će po treći put u šest godina imati priliku postati svjetski teškaški prvak, vijesti su koje stižu iz Bugarske, domovine idućeg izazivača Anthonyja Joshue (30), Kubrata Puleva (38).

Pulev je došao na red kao IBF-ov izazivač, a u prošlim se napadima na titulu i nije proslavio. Prije pet godina, 2014., izgubio je od Vladimira Klička (43) nokautom u petoj rundi. Nakon toga, trebao se boriti upravo protiv Anthonyja Joshue 2017. godine, ali Bugar je zbog ozljede morao odustati od borbe dva tjedna prije nego se trebala održati na rasprodanom stadionu u Cardiffu.

No, sad će vjerojatno više pripaziti na sparingu kako ne bi i po drugi put morao odustati od meča zbog 'nesreće'. U posljednjem je okršaju Pulev jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Ryddlea Bookera (38). Rekao je Pulev nakon borbe da je bila najvažnija u njegovoj karijeri jer mu je otvorila put prema napadu na svjetsku teškašku titulu. 

Nakon što je Anthony Joshua u uzvratu protiv Andyja Ruiza Jr.-a (30) slavio također jednoglasnom odlukom sudaca, sad će ući u ring šest mjeseci kasnije. Pulev u karijeri ima 28 pobjeda i jedan poraz protiv Klička, dok Joshua ima 23 pobjede te jedan poraz, protiv Ruiza. Ovo je za Bugara vjerojatno i posljednji vlak za titulu jer tko zna kad će opet imati priliku, a 38 godina je na leđima...

Meč bi se trebao održati u svibnju na Vodafone Areni, stadionu Bešiktaša u Turskoj.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 17.01.2020.

    sad kad el anale uleti s pričom . Ja cu s pobjednikom za prvaka svemira svih vremena

  • bonecrusher 17.01.2020.

    Dalje od Puleva neće. Jedino ako nije namještaljka, a mogla bi biti.Baš takvi likovi su kobni za Joshuu.Kubrat nije bez veze prvi izazivač.Čovjek zna boksat.Teško da će propustit ovakvu šansu da pobere 4 titule i riješi sve životne probleme.Godine mu samo idu u prilog jer je tek sada skupio dovoljno iskustva, a ovo mu je sve ili ništa.Joshua je zapravo u sosu.Ako boksa uobičajenim stilom - mogao bi popiti nokaut, a ako ide na plan B-ples, to bi ga isto moglo koštati jer Pulev sada zna kako ovaj koristi obje taktike pa će se dobro pripremiti.

  • 16.01.2020.

    samo u islamske zemlje, e moji krscani prdnuli smo mi u fanglu

Komentiraj...
Vidi sve komentare