To je to što me zanima!

Pulevova obrana: Djevojka mu objavila sliku poljupca iz ringa

Usred intervjua me zgrabio za lice i poljubio. Bila sam šokirana i bilo me sram no nisam znala kako reagirati, a onda sam odšetala do stola skupiti svoje stvari kad me on zgrabio za stražnjicu, rekla je voditeljica
Vidi originalni članak

Kubrat Pulev je nakon pobjede protiv Bogdana Dinua poljubio voditeljicu u usta, a ona ga je tužila, no sada je bugarskom divu u obranu stala njegova djevojka Andrea.

Andrea je na svom Instagram profilu objavila prigodnu sliku u kojem Puleva ljubi u ringu te tako pokazala što misli o cijeloj situaciji.

Ipak, s njom se većina baš i ne slaže. 

- Usred intervjua me zgrabio za lice i poljubio. Bila sam šokirana i bilo me sram no nisam znala kako reagirati, a onda sam odšetala do stola skupiti svoje stvari kad me on zgrabio za stražnjicu. Potom je odšetao bez riječi i nasmijao se - započela je poljubljena voditeljica pa zaključila:

- Nijedna žena ne bi smjela imati ovakav tretman. Poljubiti ženu bez njenog pristanka i dirati je za stražnjicu nije prihvatljivo, a ja gospodinu Kubratu Pulevu sigurno nisam dala nikakav povod za takvo ponašanje.

Pulev, koji je bio sljedeća obvezna borba za Anthonyja Joshuu po IBF organizaciji je suspendiran u Kaliforniji, no i dalje se može boriti u ostalim američkim državama. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pilav38 31.03.2019.

    Ajmo feminiskinje odmah silovanje!

  • zvona1111 30.03.2019.

    I vi žene jedete burek,imate prava veca od nas muškaraca i stalno plačete

  • Exterminator 30.03.2019.

    Tako je majstore samo žestoko ! Ženske vole da ih se dira

Komentiraj...
Vidi sve komentare