To je to što me zanima!

Pulišić beskrajno zahvalan Niki Kovaču: Puno mi je pomogao...

Oduvijek sam sanjao o karijeri u Europi, a kad se pojavila mogućnost prelaska u Dortmund, doista sam zagrizao i želio sam odseliti odmah, rekao je Christian Pulišić o preseljenju u Njemačku
Vidi originalni članak

Christian Pulišić kao 15-godišnjak je dobio poziv Borussije Dortmund, no u Njemačku nije mogao preseliti jer nije bio igrač iz Europske unije. No pomoglo mu je hrvatsko porijeklo djeda Mate, ali i poziv bivšem hrvatskom izborniku Niki Kovaču.

- Niko Kovač bio mi je jamac za dobivanje hrvatske putovnice, puno mi je pomogao. Nikad mu neću moći dovoljno zahvaliti - otkrio je Pulišić pa dodao:

- Oduvijek sam sanjao o karijeri u Europi, a kad se pojavila mogućnost prelaska u Dortmund, doista sam zagrizao i želio sam odseliti odmah.

Pulišić je danas jedan od najboljih igrača Borussije Dortmund, a iako ga je željela i Hrvatska, odlučio se za SAD, s kojim nije izborio nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • atakona 19.10.2017.

    Zasto bi igrao za nas ako ne zna rec ni dobar dan? uvijek sam mrzio da netko tko nije roden u hr igra za nas,pitajte Kolarova neka igra onda. Da je zeznuo Kovaca istina,ali ne treba nam.

  • Samarsa 19.10.2017.

    Pa kad ti je vec pomogao Niko i hrv putovnica mogao si i za Hr zaigrati ili pak vise volis Trumpa.

  • 18.10.2017.

    Nisu oni hrvati, ne placaju porez u hrvatskoj ...neki bi rekli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare