To je to što me zanima!

Puljani s pobjedom u Koprivnici osiguravaju play off za ostanak

Slaven Belupo i Istra 1961 od 16 sati u Koprivnici igraju utakmicu koja bi mogla biti ključna za goste. Ako Puljani dobiju, onda će osigurati dvije utakmice doigravanja za ostanak u prvoj ligi
Vidi originalni članak

Cibalia je remizirala protiv Rijeke, ali taj bod Vinkovčanima nije donio 9. mjesto. Imaju utakmicu više i isto bodova kao i Istra 1961. Puljani će danas gostovati kod Slaven Belupa, ako dobiju, osigurat će doigravanje za ostanak u ligi.

- Odlučujemo sami o sebi. Imamo bolji međusobni omjer od Cibalije i nadam se kako ćemo osigurati deveto mjesto - rekao nam je Darko Raić-Sudar, trener Istre 1961 i dodao:

- Nismo još dobili licenciju za prvu i drugu ligu. Imamo problema s financijama. Uključio se i grad, nadam se kako ćemo to uspjeti riješiti. Moramo se dogovoriti s nekim igračima kojima je klub dužan.

Istra danas igra protiv Belupa, a u posljednjem kolu dočekuje Rudeš. I s dva poraza u posljednje dvije utakmice može biti 9. Naravno, ako Cibalia ne uzme niti bod protiv Lokomotive u posljednjem kolu.

Deveti iz prve lige u doigravanju će igrati s Varaždinom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gladijator 14.05.2018.

    Ajmo Istra, uvijek je bilo teško, bila su i teža vremena, ali izdržalo se. Nemate novaca, svi su otišli, okrenuli leđa. klubu, igračima i navijačima, ali to vas nije sputalo, nisu vam uspjeli uzeti sportski duh, želju i ljubav prema nogometu. Sami si perete dresove, krpate novac za gostovanja, za hranu..... niste izgubili vjeru u bolje sutra. Siguran sam da će doći svijetlo na kraju ovog mračnog tunela u klubu. Vi danas samo igrajte, nitko vam neće zamjeriti što ste ispali, vi ste heroji i pravi sportaši što god netko mislio o vama procijenjujući vas po rezultatima. Puno sreće vam želim, igrajte za sebe, neopterečujte se, vi ste ljubav prema klubu i nogometu dokazali. HVALA!

  • Realan123_1 14.05.2018.

    Zao mi je Cibalije i Istre jer decki se trude ali sport je ponekad brutalan i sasvim je jasan ako si najbolji onda si prvak ako si najlosiji onda si los nadam se da ce se Cibalija vratit u prvu ligu brzo

  • Izabran 14.05.2018.

    Ivković je loš trener!

Komentiraj...
Vidi sve komentare