To je to što me zanima!

Puno je izostanaka, ali neću se bojati ni da sam idem u Rijeku

Ima i povrijeđenih i uvrijeđenih, ali nema straha, ne bih se bojao ni da sam idem u Rijeku, najavio je samouvjereni Zoran Vulić sutrašnji derbi njegova Splita i Rijeke
Vidi originalni članak

Plasman u finale Kupa i pobjeda nad Osijekom osokolile su igrače Splita, no dva vrijedna uspjeha platili su brojnim ozljedama i kartonima, zbog kojih trener Zoran Vulić u Rijeci neće moći računati na Woona, Rocu, Rugaševića, Ibriksa, Glavinu, Ercega i Roga, a upitan je i Blagojević.

- Puno je izostanaka, ima i povrijeđenih i uvrijeđenih, ali nema straha, ne bih se bojao ni da sam idem u Rijeku - kazao je samouvjereni Vulić i dodao:

- Tko istrči na Kantridu bit će pravi. Nema nam druge, jer znamo koliko je jaka Rijeka. Zadnje dvije sezone igrali su u Europi, ne znam jesu li izgubili koju domaću utakmicu. To je klub s vizijom, znaju što hoće i mogu se nositi sa svima.

Dodatan problem je što Vulićevu momčad tri dana nakon Rijeke očekuje i domaća utakmica s Dinamom.

- Šteta je što nemamo drugu momčad, poput Hajduka, Dinama i Rijeke, koji tamo kale igrače. Imamo dobre juniore, koji su prerasli juniorsku ligu, no prava je šteta što ne igraju seniorski nogomet - zaključio je Vulić.

Krilni napadač Splita, Dražen Bagarić igra sve bolje, zabio je i prvi gol u preokretu Splita protiv Osijeka.

- Čeka nas vrlo teška utakmica, nedostaje dosta igrača, ali idemo se potući i dati svoj maksimum - kazao je Bagarić, koji je u Rijeci igrao dvije sezone.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bbbbbrrrrr 29.04.2015.

    Rijeka je prevelik zalogaj za Split...3 razlike najmanje...

  • Belica 28.04.2015.

    puno sam očekivao od splita ove sezone, čak ih i smatram jedinim dostojnim suparnikom Rijeci uz dinamo, ajde vidimo se sutra!

  • Joker 🃏 28.04.2015.

    Slično je i Pamić razmišljao ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare