To je to što me zanima!

Pušing, Rođo: Slaven Bilić već se pomirio da će dobiti otkaz

Mislio sam da ću ostati tu sve tri godine ugovora, ali sad mi se čini da to više nije moguće, rekao je Bilić nakon posljednjeg kiksa i upropaštene šanse za naslov...
Vidi originalni članak

Znam kako stvari u Turskoj funkcioniraju i zato ne mislim da ću dobiti šansu voditi Bešiktaš i iduće sezone, rekao je Slaven Bilić nakon poraza od Konyaspora 1-0, kojim nije samo ostao bez naslova nego i opasno ugrozio plasman u Ligu prvaka iduće sezone.

Sezona Bešiktaša upropaštena je u posljednjih desetak dana, kad je klub osvojio samo dva od mogućih devet bodova. Do tada je sve izgledalo idilično, sad se govori o katastrofi. Slučajno ili ne, jučerašnji jutarnji trening došla su pogledati djeca rudara poginulih u lanjskoj tragediji u Somi. Možda je to prilika da ljudi u klubu i navijači shvate da nije katastrofa izgubiti naslov, pa ni mjesto u Ligi prvaka, nego oca, brata, strica, muža...

Bez obzira na to, izvjesno je da je rastanak našeg bivšeg izbornika i slavnog turskoga kluba blizu. Jasno je to i Biliću.

- Mislio sam da ću ostati tu sve tri godine ugovora, ali čini mi se da to više nije moguće - rekao je Bilić, koji je rekao da će profesionalno odraditi preostale dvije utakmice, a onda sjesti s upravom i razgovarati.

No nakon očekivanog otkaza Bilić neće dugo biti bez posla. Njegov bivši klub West Ham i dalje ga želi, a bit će i drugih ponuda.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • tomicalomica 21.05.2015.

    Hahaha ovi na 24 ure su stvarno pukli !!

  • nepe 20.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 20.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare