Obavijesti

Sport

Komentari 58

Slaven ispustio naslov: Mislim da mi neće dati novu priliku...

Slaven ispustio naslov: Mislim da mi neće dati novu priliku...
2

Trećim uzastopnim kiksom momčad bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića izgubila je i teoretsku šansu da osvoji naslov prvaka Turske. Konyaspor je slavio

VIDEO

Slaven Bilić neće osvojiti naslov prvaka Turske niti u drugoj sezoni na klupi Beşiktaşa . Istanbulski je klub kod kuće izgubio od Konyaspora 1-0 te zaostaje za vodećom momčadi lige Galatasarayem sedam bodova dva kola prije kraja Super Lige.

- Imali smo prilično dobru sezonu do posljednjih deset dana, gubitak bodova poljuljao nas je. Danas smo propuštali prilike, a gol u njihovoj mreži odveo bi utakmicu u sasvim drugom smjeru. Nismo uspjeli i razočaran sam - rekao je nakon utakmice bivši hrvatski izbornik.

Beşiktaş je bio vodeći još prije tri kola, no dvama uzastopnim remijima (kod kuće protiv Gaziantepspora te u gostima kod Belediyespora), uz današnji poraz, skliznuo je na treću poziciju i više se ne može vratiti na vrh.

- Žao mi je zbog navijača i igrača. Radim za dobro svih struktura Beşiktaşa. Nisam razgovarao ni s kim iz kluba, sve su glasine netočne. Želio bih ostati u klubu, ali sad ne znam hoće li to biti moguće. Odgovoran sam za sve neuspjehe.

Jedini gol na utakmici za momčad bivšeg obrambenog igrača Slaven Belupa Elvisa Kokalovića , koji je ušao u igru dvije minute prije kraja, zabio je Gabriel Torje izravno iz kornera u 80. minuti.

VIDEO

Iako ne mogu biti prvaci, Bilićevi još mogu pomrsiti račune vodećem Galatasarayu ako ga svladaju u sljedećem kolu u gostima. Time bi sebi pružili šansu da dohvate Fenerbahçe na drugom mjestu i Ligu prvaka, ali bi Feneru dali šansu za titulom. Galatasaray ima 73 boda, Fener je na 70, a Beşiktaş na 66.

- Sjest ću s predstavnicima uprave kluba i vidjet ćemo. Znam kako nogomet funkcionira, osobito u Turskoj. Ne mislim da ću dobiti priliku voditi Beşiktaş sljedeće sezone - zaključio je Bilić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu