To je to što me zanima!

Pušio je travu? Hokejaš Siska Dejanović pozitivan na THC

Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping priopćio je da je hokejaš Siska Dejan Dejanović bio pozitivan na THC nakon prvenstvene utakmice protiv KHL Zagreb
Vidi originalni članak

Na utakmici Prvenstva Hrvatske u hokeju na ledu između Siska i Zagreba 23. siječnja Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping (HZTA) je proveo testiranje na doping. U uzorku hokejaša Siska Dejana Dejanovića otkrivena je zabranjena tvar carboxy - THC, piše u priopćenju HZTA-a.

THC je sastojak koji se nalazi u kanabisu, a Dejanović se odrekao analize B uzorka koji bi eventualno mogao pokazati da je 'čist'. HZTA je obavijestio i Savez i Dejanovića te je inicirao stegovni postupak. Analizu uzorka obavio je laboratorij u Seibersdorfu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • šakić 01.03.2012.

    a ako je marica doping onda sve u k. to more bit samo antidoping!haha bolje van je zapalit jedan ak nemorete spavat nego da žderete normabele i praxitene,zdravije van je !!

  • topar 01.03.2012.

    u vrijeme krize treba se nekako znat opustit i zaboravit brige bar na par sati :D

  • deeb 29.02.2012.

    sportasi nesmiju uzimati doping tj nedopustene substance a politicari zato sve to izgleda nadoknadzuju!trebalo bi i tamo malo provest test pa da vidis dopingiranih!i zasto se svi vataju sirotinje i tamo neke zakone sprovadjaju a top sportasi???nikad dosada nisam citao ili cuo da se tako neki test napravio recimo u nasem jadnom nogometu ili rukometu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare