To je to što me zanima!

Pušnik odlučio nagraditi 'bile': Sad vodim svoje igrače na pivo

Upute na poluvremenu su bile da igramo do posljednjeg sudačkog zvižduka. Nastavljamo dobar start u prvenstvo, ja večeras vodim igrače na pivo, a od sutra kreće regeneracija, rekao je Pušnik
Vidi originalni članak

I u puno sretnijim vremenima Hajduk je za 'crvene' iz Parka mladeži bio protivnik pred kojim su 'punili gaće' kako se slikovito znao i volio izraziti Zoran Vulić. A sretnija vremena odavno već ne 'stanuju' na Parku mladeži. 

U zadnjih šest mjeseci zbog financijskih razloga napustilo ih je dvadesetak igrača, 11 utakmica nisu postigli gol, a 12 nisu pobijedili. I pitanje je kad će ta crna serija stati.

'Večeras idemo na pivo, a od sutra regeneracija'

S druge strane, Pušnikov Hajduk opet je do pobjede došao i spretno i sretno, ali posve zasluženo. I opet u sudačkoj nadoknadi, i opet je zabio Hajdukov džoker Franck Ohandza.

- Veselim se pobjedi, bilo je teško, Split je bio dobar u obrani, kolega Lokica ih je dobro posložio. Čestitam igračima koji su vjerovali u sebe i u pobjedu. Upute na poluvremenu su bile da igramo do posljednjeg sudačkog zvižduka. Nastavljamo dobar start u prvenstvo, ja večeras vodim igrače na pivo, a od sutra kreće regeneracija, i priprema za uzvrat s Oleksandrijom – kazao je presretni Marijan Pušnik, te dodao kako se pobjedi ne gleda u zube, ali i da očekuje puno bolji Hajduk.

- Danas smo na Nadzornom odboru razgovarali pet sati, treba nam zadnji vezni, desni bočni i krilo, tu smo najtanji.

Vjekoslav Lokica bio je deprimiran.

- Izgubili smo nezasluženo, imali smo par situacija gdje smo mogli zabiti, Bagarić, Pešić, Vidović, Jukić... Nažalost, ponovno nismo zabili i naša se agonija nastavlja. Hajduk je veliki protivnik, veliki klub, koji ne ostavlja puno prostora i prilika, ako ih ne iskoristiš, onda... Očito smo se negdje nekome ili nečemu zamjerili, moramo nastaviti uporno raditi...

Ante Erceg: 'Možda je najbolje da uplatimo loto'

Marijan ili Srećko manje je važno za navijača Hajduka, važno je da se zbrajaju bodovi, iako su i igrači Hajduka svjesni da je bilo puno sreće.

- A možda je najbolje da uplatimo loto – našalio se Ante Erceg, a Kožulj dodao:

- Neka i u budućnosti bude sreće i neka nam Franck bude zdrav i neka igra što više.

Ohandza: Zdrav sam i ništa me ne boli

Hajdukov džoker s klupe Franck Ohandza zadnji je izašao iz svlačionice.

- Ne znam što bih vam više rekao, a što nisam rekao u zadnjih desetak dana. Sretan sam zbog još jednog gola i pobjede, sretan sam zbog naših navijača i što je najvažnije, sretan sam jer sam zdrav i ništa me ne boli. Nadam se da ću u narednih desetak dana još podići formu i biti još i bolji.

Na kraju, navijači su skandirali junaku Ohandzi i nisu htjeli stati sve dok on nije izašao iz klupskog autobusa kako bi se slikao s njima. Klasna gesta sjajnog napadača...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • stric Bedanec 01.08.2016.

    Zaslužili su burek i punomasni jogurt.

  • 01.08.2016.

    dobe splita koji propada 1-0 i oni to slave majko moja mila odmah raspasoj

  • kralj1972 01.08.2016.

    Kad naleti na dinamo, bit će poPušnik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare