To je to što me zanima!

Pušnik uoči Maccabija: Igrači su spremni i idemo po pobjedu

Sasvim smo usmjereni na uzvratnu utakmicu protiv Maccabija, a igrat ćemo tako da prođemo dalje, jer to je naša želja i naš cilj pa ćemo se tako postaviti u igri, rekao je Pušnik
Vidi originalni članak

Hajduk je u Izraelu izgubio od Maccabija 2-1. Povoljan je to rezultat za 'bijele' uoči sutrašnjeg uzvrata na Poljudu. Trener Marijan Pušnik želi pobjedu i ništa osim toga ga ne zanima.

- Sasvim smo usmjereni na uzvratnu utakmicu protiv Maccabija, a igrat ćemo tako da prođemo dalje, jer to je naša želja i naš cilj pa ćemo se tako postaviti u igri - rekao je Pušnik na konferenciji za novinare.

Uslijedilo je pitanje što će tražiti od svojih igrača, a Pušnik je kratko odgovorio:

- Pobjedu. Svi igrači su spremni i jedva čekaju utakmicu protiv Maccabija.

Prisutne novinare je zanimalo jesu li nogometaši Hajduka vježbali izvođenje penala. Vrlo lako se može ponoviti rezultat iz Izraela, a Pušnik je kazao kako to čine na svakom treningu te da za ovaj susret neće biti posebnih vježbi jer Hajduk ima pet-šest igrača koji su uvijek spremni za izvođenje penala.

Nogometaš Maccabija Haris Medunjanin novinarima je rekao kako i njegova momčad u četvrtak želi pobjedu te plasman u Europsku ligu.

- Došli smo u Split pobijediti i proći u Europsku ligu. Da bi to ostvarili moramo biti sto posto spremni - rekao je Medunjanin.

Uzvratna utakmica igra se u četvrtak na Poljudu, s početkom u 20.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nadobudan 25.08.2016.

    Izraelci nisu bauk i može ih se proći.Mene je više strah Hajduka nego njih.Da je hajdukova obrana malo čvršća i u Izraelu su mogli proći bez poraza.Kada je u pitanju Hajduk sve je moguće. NAPRID BILI !!!

  • Furest ZD 25.08.2016.

    Igrači su spremni a moš mislit

  • svi-smo-isti 25.08.2016.

    U Europi uvjek navijam za nase, zato zelim Hajduku i Lokomotivi puno srece i prolazak u skupinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare