To je to što me zanima!

Puštaju Nikicu Jelavića u Rangers zbog ždrijeba EL?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čelnici škotskog kluba napokon su uspjeli u Beču dogovoriti cijenu za Nikicu Jelavića, kojem je i bila želja zaigrati za klub u kojem je igrao Dado Prša
Vidi originalni članak

Predstavnici Glasgow Rangersa doputovali su u Beč na pregovore i konačno 'slomili' čelnike Rapida, kažu izvještaji iz Austrije. Odbili su Austrijanci 3,5 milijuna eura odštete za Nikicu Jelavića, a jednako su reagirali i na sljedeću ponudu - 4,2 milijuna eura. Konačno su se našli na pet milijuna i pitanje je dana kad će Nikica preseliti na Ibrox.
- Lijepo mi je u Beču, ali mislim da sam svojim golovima zaslužio da me puste - rekao je još prije nekoliko dana Jelavić, ne skrivajući veliku želju da njegovo novo odredište bude baš Glasgow, da naslijedi Dadu Pršu...
'Rapid je pristao prodati Jelavića nakon što je izvukao Aston Villu u 4. pretkolu Europske lige. Da su dobili nekog protivnika kojega bi lakše mogli prošli, Odense ili Liteks, vjerojatno ga ne bi pustili', pišu austrijski mediji.
- Idealno bi bilo da Jelavić ostane, mi se plasiramo u skupinu Europske lige, on tamo zabije nekoliko golova i u siječnju ga prodamo za veći novac - rekao je predsjednik Rapida.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivan2005 08.08.2010.

    hajdučko srce

  • slavonac_u_dusi 08.08.2010.

    Mala cijena...njega bi Mamić prodo za najmanje 10 mil Sretno mu!

  • JAX 08.08.2010.

    nije mi baš drago što ide u rangers jer sam ga htio vidit u jačoj ligi, no nek mu bude. barem će iskusit igranje LP

Komentiraj...
Vidi sve komentare