To je to što me zanima!

Pustili ga kao klinca, a vraćaju ga s 32: Lambert u Liverpoolu

Ricky Lambert (32), prema Mirroru, dogovorio je sve uvjete s Liverpoolom te bi trebao potpisati ugovor od 5 mil. eura. Za 'svece' je zabio 13 golova protekle sezone
Vidi originalni članak

Prema pisanju britanskog Mirrora, Ricky Lambert dogovorio je sve uvjete te će ovog vikenda, nakon liječničkog pregleda, potpisati ugovor s Liverpoolom.

Ovaj 32-godišnji napadač Southamptona na Anfield stiže za iznos od 5 milijuna eura uz mogućnost bonusa. Lambert je imao sjajnu proteklu sezonu zabivši 13 golova u 37 utakmica za 'svece' što mu je osiguralo poziv Roya Hodgsona za Englesku na Svjetskom prvenstvu.

Zanimljivo, Lambert se nakon mnogo godina vraća u Liverpool u kojem je započeo nogometni put s 10 godina, no nije zadovoljio pa su ga s 15 pustili.

Prije Southamptona igrao je u Stockport Countyju, Rochdaleu i Bristol Rovers, ali pravi vrhunac doživljava u 30-im godinama. Lambert bi mogao biti tek prvi od Southamptonovih igrača, koji bi mogli put Anfielda, jer Brendan Rodgers želi dovesti Dejana Lovrena i Adama Lallanu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • srakar 05.06.2014.

    Sljedeće godine uzimamo sve,LP,BLP,FA Cup,sve!!!! YNWA!

  • user_117769 01.06.2014.

    super za jokera s klupe. jeftin, dobar i domaci decko

  • happyhour 30.05.2014.

    Liverpoolu treba 3. napadač tako da je ovo super ispalo...obavezno jedan stoper (lovren ima već cca 300 utakmica iza sebe a još je dosta mlad, mislim da može biti samo još bolji, u dinamo je igrao sve šta je trebalo lijevi, desni, stoper ili bočni, u lyonu nije bio nešto extra, iako je lyon tada počeo gubiti dominaciju nakon 7-8 godina pa su vjerovatno i bili više kritični prema svima pa tako i njemu...podsjeća me na Ricarda Carvalha u jednom djelu igre a to su klizeći startovi, tu je stvarno dobar iako nisam siguran da li je trenutno pojačanje za obranu Liverpoola s obzirom na sigurno visoku cijenu koja neće biti manja od 12 miliona a možda i puno vše) potreban je jedan srednji vezni jer mi Lucas nikako ne leži iako ga hvale u njihovim medijima, henderson je više igrao i nije bio loš ali kad ga usporediš igračima citya, chelsea, uniteda onda vidiš da su drugi bolji na tim pozicijama...allen dobar u drugom sijelu sezone ali nije to, to... mislim da treba neki lijevi vezni ili krilni jer Coutinho ponekad oscilira i treba mu jača konkurencija... Suarez, Gerrard Sturidge, Sterling su igrači koji rade razliku zato mislim da je najvažnije kupiti jednog veznog svjetske klase tipa Pogbe pa čak i Rakitić koji bi svojim loptama mogao hraniti ove liverpoolove brzance... uglavnom treba pojačanja jer je klupa kratka a lani nije bilo euro kupova pa je i lakše bilo igrati premiership...ove godine biti će još teže osvojiti ligu ali možda ljepše zvuči nakon 25 godina, Liverpool opet prvak :))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare