To je to što me zanima!

Pustio dva gola i dobio zabranu igranja naredne dvije godine...

Nguyen Minh Nhut brani za vijetnamski klub Long An. Na utakmici protiv Ho Chi Minh Citija donio je odluku zbog koje će zažaliti. Dobio je zabranu igranja koja vrijedi dvije godine
Vidi originalni članak

Pravi show doživjeli su gledatelji u Vijetnamu. Utakmicu su igrali Ho Chi Minh City i Long An, a predstava je počela u 45. minuti utakmice kada je sudac donio spornu odluku i dosudio kazneni udarac za Ho Chi Minh City. Koliko su gosti bili frustrirani tom odlukom pokazao je golman koji je tijekom izvođenja jedanaesterca izvođaču okrenuo leđa i dozvolio mu da lagano realizira. No tu priči nije kraj. Gosti su izveli centar, dali protivnicima loptu i pustili im da zabiju dva uzastopna gola bez pružanja ikakvog otpora. 

Možda su utakmicu učinili zanimljivom i specifičnom, ali kazne im se neće svidjeti. Klub je kažnjen sa 7 tisuća dolara, ali to je manji problem. Vlasnik i trener kluba dobili su tri godine zabrane sudjelovanja u natjecanjima vijetnamskog nogometa, a sve to zbog nepoštivanja sudačke odluke i štete koju su nanijeli ugledu i časti njihovom nogometu, odredio je savez. Nije ni golman Minh Nhut prošao nekažnjeno, njemu je pak zabranjeno nastupanje u sljedeće dvije godine.

Budući da je vijetnamska liga proteklih sezona probleme imala i sa namještanjem utakmica, stvaraju se nove teorije oko ovog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bare000 24.02.2017.

    Pa kad loparac sudi

  • Soliterba 24.02.2017.

    I ja bih tako napravio......

  • kvazistručnjak 23.02.2017.

    Mene je najvise nasmija ovaj golmanov kolut prema igracu kod drugog gola hahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare