To je to što me zanima!

Put Brazila: Stolnotenisačice Mužinić, Karić i Lučić idu u Rio

Nakon što je Sandra Paović osvajanjem zlatne medalje na Europskom prvenstvu osoba s invaliditetom izborila Rio, u srijedu su joj se pridružile Mužinić, Karić i Lučić
Vidi originalni članak

Nakon što je Sandra Paović osvajanjem zlatne medalje na Europskom stolnoteniskom prvenstvu osoba s invaliditetom u danskom Vejleu postala evidentna putnica za 15. Paraolimpijske igre u Rio de Janeiru, u srijedu su joj se pridružile Anđela Mužinić, Helena Dretar Karić i Mirjana Lučić.

Objavljivanjem rang-lista Međunarodnog stolnoteniskog saveza (ITTF) Anđela Mužinić, Helena Dretar Karić i Mirjana Lučić svojim su plasmanima postale evidentne putnice u Rio de Janeiro.

Anđela Mužinić je na četvrtom mjestu u "kategoriji 3 - sjedeće", u kojoj se Helena Dretar Karić nalazi se na 16. mjestu, dok je Mirjana Lučić u "kategoriji 10 - stojeće" na šestom mjestu. Sandra Paović vodeća je stolnotenisačica svijeta u "kategoriji 6 - stojeće".

Popis stolnoteniskih reprezentativaca u Rio de Janeiru mogao bi se proširiti, jer će Hrvatski paraolimpijski odbor tražiti od organizatora pozivnicu za dvojicu stolnotenisača koji su bili blizu izravnog plasmana na Paraolimpijske igre.

Uz četiri evidentne kandidatkinje među stolnotenisačicama, hrvatska reprezentacija u ovom trenutku ima i tri evidentna kandidata za Rio među atletičarima, a to su Mikela Ristoski, Branimir Budetić i Zoran Talić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fizzo 31.12.2015.

    evidentno da je Vlaović pisao članak

  • svarten 30.12.2015.

    Kaj nema Primorca na spisku?

  • prajdali 30.12.2015.

    Č e s t i t a m o !

Komentiraj...
Vidi sve komentare