To je to što me zanima!

Put dug 80 kilometara: Navijači "modrih" pješice na utakmicu

IZ ŠKRILJEVCA NA MAKSIMIR Petorica vjernih navijača Dinama krenut će iz sela u Varaždinskoj županiji pješice na utakmicu Dinama i luksemburškog Fola Escha...
Vidi originalni članak

Petorica navijača Dinama iz sela u Varaždinskoj županiji večeras će oko 22 sata krenuti na utakmicu. Na 80-ak kilometara dugo putovanje Damir Slunjski, Marko Slunjski, Branko Slunjski, Vjekoslav Slunjski  i Kristijan Njegovec krenut će - pješice.

Vesela petorka krenut će iz Škriljevca preko Podruta do Brezničkog Huma pa cestom D3 preko Svetog Ivana Zeline do Sesveta. Na Maksimir će stići na uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Fola Escha.

- Nek nam se pridruže svi navijači i simpatizeri Dinama, bilo na pješačenju ili na stadionu - poručili su vjerni navijači "modrih" koji su željeli pokazati navijačima da ih nitko i ništa ne smije spriječiti u navijanju za svoj klub.

Dinamo je u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka razbio Luksemburžane 5-0. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • okultis 23.07.2013.

    E ovo je ljubav ,koja ostavlja bez daha. Nije ljubav dođi na tribine i vrijeđati upravu, koja upravlja na pozitivan način. I ja se neslažen s upravom,ali postoje sredstva van tribina .Kad se stupi na tribinu jedina naša zadaća je biti 12 igrač momcima na terenu. Proći ćei mamić, ali Dinamo ostaje. Kad pogledam ove dečke nesmatram se Dinamovim navijačem,već običnim laprdalom...

  • ploče 23.07.2013.

    svaka čast dečki-ovo je točno 6 puta bliže nego nama navijačima iz doline NERETVE.(u jednom smjeru).sve je to ništa kad je u pitanju naš DINAMO-VOLIM TE DINAMOOOOO.

  • kkk74 23.07.2013.

    stižu još dva iz nekog sela po će vas biti sedam na utakmici

Komentiraj...
Vidi sve komentare