To je to što me zanima!

Put putujem: Reprezentacija dva sata u busu zbog treninga

Naša će se reprezentacija pripremati na Braču, ali zbog nemara HNS-a igrači će morati putovati na svaki trening, a uoči bitne kvalifikacijske utakmice s Gruzijom
Vidi originalni članak

Sve je pod kontrolom, reprezentacija će uoči Gruzije biti smještena u hotelu Pastura, u Postirama na Braču. Za nekoliko dana putujemo na konačan dogovor, spremno je prije desetak dana odgovorio glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić kad smo ga upozorili da radi račun bez krčmara. Jer svakome tko imalo zna o turizmu jasno je da su dalmatinski hoteli početkom lipnja puni. No Srebrić se nije obazirao. 

U šali smo mu rekli kako je jedina mogućnost da obranu smjesti u jedan, vezni red u drugi, a napad u treći hotel, na što se glavni tajnik samo nasmijao:

- Čestitam na smislu za humor. 

No na kraju mu se osmijeh zaledio. Hoteli u Postirama su prebukirani, pa će zbog zakašnjele reakcije reprezentacija biti smještena u hotelu Amor u Supetru, udaljenom deset kilometara. Zbog šlampavosti i površnosti uoči najvažnije utakmice kvalifikacija za EP izabranici Slavena Bilića na treninge će putovati autobusom. Po pola sata na svaki trening i natrag, po uskoj i krivudavoj cesti, dodatno zakrčenoj mnogobrojnim turistima.

- Postirski hoteli su zauzeti, no Supetar nam nudi jednako dobar komfor, a dva puta sam štopericom mjerio, udaljenost smo prešli za 18 minuta - tvrdi Srebrić. 

Glavni tajnik nije predvidio gužvu na uskoj cesti, a ne smatra posebnim problemom ni to što će se Bilić Boysi, umjesto lagane šetnje od hotela do terena udaljenih oko 200 metara, na trening i s treninga truckati autobusom. 

- To neće poremetiti ostvarenje naših ciljeva - tvrdi Srebrić. 

Živi bili pa vidjeli...

10 kilometara Udaljenost od hotela Amor u Supetru do terena za trening u Postirama

Pola sata vožnje U sezoni od Supetra do Postira autobusom treba pola sata vožnje po uskoj i krivudavoj cesti 

Šetnja do terena Da su smješteni u hotelu Pastura u Postirama, igračima bi tereni bili udaljeni 200 metara

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Juve_Fans_Adel_Taarabt 21.04.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=NJmH8O8h_C4&feature=player_embedded :)

  • mimi2910 21.04.2011.

    Da se osvrnem na dinamov komentar taj zorislav srebrić toliko godina u HNS-u glavni tajnik a teška amaterčina to sa treningom je se trebalo dogovorit na vrijeme šta sa tim štimac ima,da je štimca barem bi nogometašima bilo sira i p i c a.

  • silent_ninja 21.04.2011.

    pa profesionalci su..sta je njima pretrcat 10ak km za zagrijavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare