To je to što me zanima!

Putevima Duleta: CRO Hansen je najbolji igrač rumunjske lige

Nakon što je nagradu za najboljeg igrača njemačke lige dobio kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak (32), za najboljeg igrača rumunjske ige proglašen je povremeni 'kauboj' Ante Kuduz (25)
Vidi originalni članak

Izgledom podsjeća na danskog reprezentativca Mikkela Hansena (32), a povremeni reprezentativac Hrvatske Ante Kuduz (25) pokazuje kako bi 'kauboji' uskoro mogli dobiti još jednog stalnog igrača na poziciji lijevog vanjskog. Nije samo uvršten u izbor za najboljeg lijevog vanjskog Lige prvaka već je dobio i još jedno priznanje.

STIŽE IM ŠIME Duvnjakov tata o unuku: Sretni smo, čekamo da dođe u Đakovo

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Kuduz trenira maljem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlukom trenera rumunjske lige, rukometaš Dinama iz Bukurešta proglašen je najboljim igračem lige, a kako je prije koji dan potpisao novi ugovor s klubom, našeg bi 'Hansena' tćemo gledati i u SEHA ligi u dresu kluba iz Bukurešta. 

- Vrti se nešto, ali prerano je. Javljaju se mnogi, pitaju, ne Kiel, naravno, ali glava mi je u Dinamu. Kad dođe pravi trenutak, znat će se - rekao nam je u prosincu prošle godine Ante Kuduz, a pravi trenutak je očito došao za ostati još neko vrijeme u Bukureštu.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 27.05.2020.

    Putevima Duleta, a Dule s 21 godinom bio najskuplji transfer u povijesti rukometa, a ovaj s 25 igra u Rumunjskoj... A reprezentacije nije vidio još.

  • 27.05.2020.

    Cro Hansena zvat u repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare