To je to što me zanima!

Puyol ostaje u nogometu do 40. godine zbog 'Facea'

Održi li obećanje koje je preko Facebooka dao obožavateljima legendarni Barcelonin kapetan Carles Puyol nogomet će igrati do 40. godine
Vidi originalni članak

Puyol (32) je dijete "katalonskoga ponosa" i član njihove prve momčadi od 1999. godine. Kroz briljantnu karijeru osvojio je 13 naslova s Barcelonom, od kojih se ističu četiri Primerina i dva u Ligi prvaka, dok je na reprezentativnom planu aktualni europski (2008.) i svjetski (2010.) prvak. Svojih navijača Puyol ima na svim stranama svijeta, pa su neki od njih putem Facebooka žurno reagirali na njegove riječi da će, sakupi li se u grupi "Želimo da Carless Puyol igra do 40. godine" te internetske društvene mreže 250.000 članova, onda tako i učiniti. Trenutačno je u grupu "učlanjeno" 50-ak tisuća članova više od predviđene brojke. Ne treba zaboraviti da su navijači bili ti koji su Puyola vratili i iz reprezentativne mirovine. Slomio se nad njihovim molbama i ostao u "furiji", a hoće li prihvatiti i ovu njihovu odluku, tek će se vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kurcoslav 21.09.2010.

    Puyol je legenda, nemaš kaj

  • sila nebeska 21.09.2010.

    E ovako ne nzma tacan raspored al cu staviti ovako : prvo je igrao kao golman , zatim kao istureni spic igrac , zatim kao ofenzivni vezni , onda je igrao kao defenzivni vezni , pa je tek onda presao u odbranu ! Treba napomenuti da je dobro igrao i u funkciji napadaca . Kao sto ovih zadnjih 20 i vise utakmica Barcelone mogao vijedti Gerarda Pique u funkciji napada posljednih 20-tak minuta !

  • silvianavarro 21.09.2010.

    Na njegovoj poziciji?? :O a koja je to? pa on moze igrat na svakom mjestu u obrani!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare