To je to što me zanima!

Qarabag do povijesnog boda! Atletico ugrozio svoj prolazak

Domaćin je dobru priliku imao u 64. minuti kada je pucao Pedro Henrique, ali pokraj gola. Qarabag je opet opasan u 71. minuti, ovog puta pucao je Ndlovu, no ni on nije pogodio okvir gola
Vidi originalni članak

Qarabag i Atletico su u trećem kolu Lige prvaka u Bakuu odigrali bez golova 0:0. Atletico je imao igrača više od 75. minute, no ni to im nije pomoglo da slome domaćina koji je osvojio povijesni bod za azerbajdžanski nogomet.

Simeonove momčad imala je inicijativu, no u prvom poluvremenu stvorili su tek dvije dobre prilike, ali u oba navrata, kod udaraca Carrasca i Griezmanna istaknuo se Ibrahim Šehić.

Domaćin je dobru priliku imao u 64. minuti kada je pucao Pedro Henrique, ali pokraj gola. Qarabag je opet opasan u 71. minuti, ovog puta pucao je Ndlovu, no ni on nije pogodio okvir gola.

Od 75. minute Atletico je imao igrača više nakon što je drugi žuti karton zbog simulacije u njihovom šesnaestercu dobio Ndlovu.

No, ni s igračem više gosti nisu ozbiljnije ugrozili gol domaćina, najbolju priliku imao je Torres koji glavom s tri metra puca preko gola.

Qarabag je tako stigao do prvog povijesnog boda za azerbajdžanski nogomet u povijesti Lige prvaka, dok je Atletico ozbiljno ugrozio šanse za osminu finala jer imaju tek dva boda iz tri kola.

Šehić i Vrsaljko odradili su cijelu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MHamsik 18.10.2017.

    Atletico se polako gasi, oni će se kroz par sezona vratit u oni prosječnost u kojoj su dugo vremena živjeli

  • Godzilla1983 18.10.2017.

    qarabag ove godine glavni konkurent za naslov lp. ne vidim tko bi ih mogao zaustaviti u ovom trenutku.

  • Karlo Butić Butigol 18.10.2017.

    Vrsaljko danas iznenadujuce solidan...Kamo srece da tako igra u reprezentaciji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare