To je to što me zanima!

QPR je nakon 30 godina dobio Chelsea na Stamford Bridgeu!

QPR je pobijedio Chelsea 1-0 jedinim udarcem na gol na utakmici. Zabio je Shaun Wright-Phillips i to nakon više od dvije i pol godine posta. QPR je inače zadnji u ligi
Vidi originalni članak

U posljednja tri od četiri susreta protiv QPR-a Chelsea nije zabio ni gol. Isto se ponovilo večeras u 21. kolu Premiershipa. Shaun Wright-Phillips zabio je gol nakon više od dvije i pol godine posta te šokirao Stamford Bridge. 

QPR je slavio 1-0 iz prvog udarca na gol. A bilo je to u 78. minuti utakmice. Chelsea je od samog početka dominirao i stvarao šanse. Već u 4. minuti trebali su ostati bez igrača. Marko Marin brutalno je đonom startao na protivničkog igrača, a sudac mu je pokazao tek žuti karton. 

No to se kasnije Chelseaju vratilo s kamatama. Redale su se šanse pred golom QPR-a, ali lopta nikako nije htjela u gol. Promašivali su igrači Chelseaja nemoguće, s pola metra (Moses), s pet metara (Torres)... 

A onda je 10-ak minuta prije kraja QPR utišao Stamford Bridge za tek drugu pobjedu QPR-a u sezoni i prvu protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu nakon 1983. godine.

Jelavić asistirao za gol u pobjedi Evertona

Everton je slavio u gostima kod Newcastlea 2-1. Povele su "svrake" golom Cissea, a do poluvremena je Baines zabio za 1-1. Pobjedu Evertonu donio je Victor Anichebe u 60. minuti utakmice na asistenciju našeg Nikice Jelavića.

Premiership, 21. kolo:

Newcastle - Everton 1-2 (Cisse 2 / Baines 43, Anichebe 60)

Liverpool - Sunderland 3-0 (Sterling 19, Suarez 26, 53)

Chelsea - QPR 0-1 (Wright-Phillips 78)

Idi na 24sata

Komentari 133

  • hajduk11 03.01.2013.

    Kako su samo uspjeli dobiti Evertona, dvije prilike dva gola Chelsea čitavu utakmicu. A Everton bezbroj prilika dvije stative, prečka i izgubili utakmicu.

  • riba85 03.01.2013.

    Aktualni Europski prvak! Da sam ja Abramović dao bi im Hrvatski minimalac za plaću! SRAMOTNO!!!

  • Mrcina Veličanstveni 03.01.2013.

    Jelavić Bog i batina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare