To je to što me zanima!

QPR želi Jelavića: Nikica će se uskoro pridružiti N. Kranjčaru?

S Nikicom smo sjeli za stol, razgovarali o svemu i svi znamo na čemu smo. On je spreman za igru i može pomoći kad god to zatreba, rekao je menadžer Evertona...
Vidi originalni članak

Nikica Jelavić nezadovoljan je minutažom u Evertonu i mogao bi već ovog siječnja napustiti klub. Ponuda ne manjka, a i menadžer kluba rekao je da bi ga pustili ukoliko dođe prava ponuda. Jedan od zainteresiranih klubova je i QPR, engleski drugoligaš, kojeg vodi Harry Redknapp, a u kojem je na posudbi i hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

- Imamo dosta upita za Nikicu, ali ništa konkretno se nije dogodilo. Jedan od klubova koji ga žele je i QPR, ali ima tu i drugih engleskih, ali i stranih klubova koji ga žele. S Nikicom smo sjeli za stol, razgovarali o svemu i svi znamo na čemu smo. On je spreman za igru i može nam pomoći kad god to zatreba, rekao je Evertonov menadžer Roberto Martinez.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • brajdas 04.01.2014.

    obojicu trebamo

  • volim_dinamo_široki_brijeg 04.01.2014.

    I danas im zabije gol,gledao sam ga dvaputa ove sezone i stvarno ima nesreće,protiv Sunderlanda izbije mu štoper sa gol linije odličan udarac glavom pa proba škarice ali jednostavno neće ga,samo da ga malo sreće pomazi jer nije zaboravio zabijati golove a neznam šta bi u QPR-u gubiti sezonu u drugoj ligi ta nije propao kao Niko Kranjčar može on naći dobrostojeći klub iz Premierlige..

  • strmi007 04.01.2014.

    Ubojiti napadač

Komentiraj...
Vidi sve komentare