To je to što me zanima!

Quaresma pokazao ptici tko je gazda na travnjaku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedna je tvrdoglava ptica sletjela na travnjak Besiktasovog stadiona u Istanbulu. Kako se nije htjela maknuti Quaresma ju je osobno iznijeo...
Vidi originalni članak

Tijekom prošlosubotnje utakmice šestoga prvenstvenog kola u Turskoj između nogometaša Beşiktaşa i Antalyaspora jedna je ptica sletjela na travnjak stadiona u Istanbulu tvrdoglavo ga odbijajući napustiti. Dolijalo je natezanje napokon portugalskom veznjaku domaće momčadi Ricardu Quaresmi, koji ju je, poput iskusnog timaritelja, grubo zgrabio za leđa i iznio je s travnjaka. Predao ju je potom u ruke jednog djelatnika osiguranja, koji je do kraja riješio problem. Nije jasno je li ptica preživjela, a izvjesno je da se Quaresmina nervozna reakcija neće naročito svidjeti aktivistima za zaštitu životinja. Kazne teško da će biti, a one nogometne pogotovo. Pravilnik o nogometnoj igri ne propisuje pravilo tretiranja divljine na nogometnim travnjacima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gunnerfan2521994 02.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • fudbaler 02.10.2010.

    Tribo je tu ptičurinu nabit nogom!

  • user_29435 02.10.2010.

    quaresma svaka ti čast na hladnokrvnosti ja te živine(pernate i sve što ima veze sa perjem) ne bih pogledao a kamoli dirao fujjjj odvratne životinje ali svaka ti čast još jednom!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare